Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νέα διοίκηση στον Ξάνθο Πάτμου

Νέα διοίκηση στον Ξάνθο Πάτμου

0
xanthos
Dodekanisos

Νέα διοίκηση απέκτησε ο Ξάνθος Πάτμου μετά την παραίτηση του προέδρου κ. Χριστόδουλου Γρύλλη. Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Μίχας. Αναλύτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:
«Μετά λοιπόν από τις τυπικές αρχαιρεσίες, πρόεδρος αναδείχθηκε ο κ. Νίκος Μίχας. Αντιπρόεδρος ο κ. Χριστόδουλος Γρύλλης του Βασιλείου, ταμίας ο κ. Κωνσταντάς Μιχαήλ, γραμματέας ο κ. Τραυλός Διονύσιος και γενικός αρχηγός ο κ. Λουλουδιάς Στυλιανός.
Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου είναι άριστα καταρτισμένο στο δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και τρία μέλη του προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Ο Μιχάλης Κωνσταντάς είναι δημοτικός σύμβουλος και επιχειρηματίας, ενώ επί προεδρίας του Νίκου Μίχα, ο Ξάνθος είχε ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Ο πρόεδρος έχει ως στόχο τη στελέχωση των τμημάτων με άτομα που γνωρίζουν άρτια το αντικείμενο και θα λειτουργήσουν ως πόλος έλξης για όλους τους αθλητές. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που οι φορείς δεν ενισχύουν πλέον τα σωματεία και υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση, στηριζόμενοι στην προσωπική διάθεση, το μεράκι και την αγάπη όλων για τον αθλητισμό, στόχος μας είναι η συνέχιση του αθλητικού ιδεώδες στο νησί μας, από πολλές πλευρές, (τμήματα μπάσκετ, στίβου, ακαδημίες ποδοσφαίρου, ανδρική ομάδα) ώστε η νεολαία να έχει μια σωστή και ουσιαστική διέξοδο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η λέξη δουλειά και όρεξη είναι καθημερινά στο στόμα των μελών του Δ.Σ. Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να παρακαλέσουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει τον αθλητισμό για το καλό των νέων.

στοιχεια επικοινωνιας
τηλεφωνο προεδρου.6932481744
email επικοινωνιας :a.c.xanthos@gmail.com
facebook group: Α.Σ ΞΑΝΘΟΣ-ΠΑΤΜΟΣ (XANTHOS-PATMOS)».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments