“Ναρκομανή” χαρακτηρίζει τον Έλον Μασκ η Wall Street Journal

0
Dodekanisos

Κατά μέτωπο επίθεση από την Wall Street Journal δέχθηκε ο Έλον Μασκ. Με πρόσφατο δημοσιεύματα της τον χαρακτηρίζει …ναρκομανή με πολύ κόσμο να πιστεύει ότι στόχος είναι να αμαυρωθεί το προφίλ του επειδή ανοιχτά έχει ταχθεί  κατά της ατζέντας της παγκόσμιας ελίτ. Το δημοσίευμα επικαλείται ανώνυμες πηγές ενώ έχει προκαλέσει παγκοσμίως ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Ο 52χρονος δισεκατομμυριούχος φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα να έκανε χρήση LSD, κοκαΐνης, έκστασης και μαγικών μανιταριών σε πάρτι όλο τον κόσμο – όπου συνάδελφοί του παριστάμενοι έπρεπε να υπογράψουν συμφωνίες μη αποκάλυψης ή να παραδώσουν τα τηλέφωνά τους για να παρευρεθούν, όπως αποκάλυψαν άνθρωποι που έχουν δει τη χρήση ναρκωτικών του στη Wall Street Journal.

Προφανώς μια τέτοια χρήση ναρκωτικών από τον Musk θα μπορούσα να δημιουργήσει πρόβλημα εταιρείες του καθώς δεν θα ήταν λίγοι οι μέτοχοι οι οποίοι δεν θα ήθελαν να έχουν κάποιον στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου ο οποίος θα παίρνει αποφάσεις υπό την επήρεια διαφόρων ουσιών.

Από την πλευρά του Μασκ και ο δικηγόρος του στην SpaceX, που μίλησε στη Wall Street Journal χαρακτήρισε το δημοσίευμα της εφημερίδας ψευδές σε πολλά σημεία -χωρίς να ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Διέψευσε επίσης ότι ο Μασκ κάνει χρήση ναρκωτικών και είπε ότι υποβάλλεται σε περιοδικούς και τυχαίους ελέγχους από την εταιρία και δεν έχει βγει ποτέ θετικός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments