Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ναι στον όμιλο Νήσων από τον Πολιά!

Ναι στον όμιλο Νήσων από τον Πολιά!

0
Dodekanisos

Ανοιχτός σε ένα ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς. Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του στην σημερινή «Αθλητική Ροδιακή». Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
«Πάνω απ’ όλα πρέπει να προτάξουμε το οικονομικό. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι της ΕΠΣΔ τα έχουν βάλει κάτω και το έχουν δει απ’ όλες τις πλευρές και πως θα είναι βολικό για όλους. Δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε Ρόδο και τα υπόλοιπα νησιά. Θεωρώ ότι γι’ αυτή τη χρονιά θα ήταν καλό να γίνει ένας όμιλος Νήσων και ένας της Ρόδου. Ίσως θα ήταν ένα ιδανικό μοντέλο. Και του χρόνου να ξαναμπούν κάτω τα δεδομένα και να δούμε ξανά όλες τις προϋποθέσεις για να επανέλθουμε σε έναν μικτό όμιλο. Πάνω απ’ όλα επαναλαμβάνω είναι το οικονομικό, γιατί θεωρώ ότι θα έρθουν δύσκολοι καιροί».
Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος θα παραμείνει στον Φοίβο ενόψει της νέας χρονιάς, απάντησε ως εξής:
«Αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα αυτό. Θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι διότι θεωρώ πως πλέον η προτεραιότητα όλων είναι οι δουλειές τους. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με τον Φοίβο και θα ήθελα να ανανεώσω τη συνεργασία μου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments