Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Να πετύχω αρκετά γκολ και να βοηθήσω τον Διαγόρα»

«Να πετύχω αρκετά γκολ και να βοηθήσω τον Διαγόρα»

0
Dodekanisos

Tις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Διαγόρα Ρόδου πραγματοποίησε στο News12.gr το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Αντώνης Γιόνδης.

Ο 28χρονος επιθετικός ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθηραϊκού στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, έδειξε αρκετά χαρούμενος για την μετακίνηση του στον «γηραιό”. Ο Γιόνδης βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Έδεσσα και στην συνέχεια θα έρθει στο νησί μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ανδρέα Σταύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Γιόνδη στο News12.gr :

 Ποιός ήταν ο λόγος που επέλεξες να αγωνιστείς στον Διαγόρα;

«Επέλεξα τον Διαγόρα καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου με προσσέγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και τα όσα μου είπαν για την ομάδα με καλύπτουν απόλυτα».

Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας αλλά και ο προσωπικός σου στόχος;

«Ο στόχος του Διαγόρα είναι να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα γι’αυτό και εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να πετύχω αρκετά γκολ και να βοηθήσω τον Διαγόρα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει».

Τι γνωρίζεις για την ομάδα;

«Γνωρίζω πως ο Διαγόρας είναι μια ιστορική ομάδα η οποία διαθέτει ένα πανέμορφο γήπεδο. Έχω έρθει ξανά στη Ρόδο αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ιωνικού και έχω αντιμετωπίσει τον Διαγόρα. Πλέον ανυπομονώ να αγωνιστώ με την νέα μου ομάδα και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments