Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Να κάνουμε ένα αξιοζήλευτο έργο!» (VIDEO)

«Να κάνουμε ένα αξιοζήλευτο έργο!» (VIDEO)

0
Dodekanisos

Ορεξάτος για να βοηθήσει ούτως ώστε να δημιουργηθεί «μια υγιής και αξιοθαύμαστη ομάδα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Διαγόρας, ο επιχειρηματίας Χάρης Παπαδόπουλος. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της σημερινής επίσημης παρουσίασης του στη λέσχη του «γηραιού» τόνισε πως «θα προσπαθήσω να κερδίσω τον σεβασμό όλων», ενώ ανήγγειλε «ποιοτικές μεταγραφές». Σχετικά με το θέμα του προπονητή δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι θα αξιολογηθεί και η περίπτωση του Πέτρου Ρουτζιέρη αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει πως «μιλάω και με άλλους προπονητές». Όπως επεσήμανε «τις επόμενες ημέρες θα έχει τελειώσει και η συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου» ενώ πρόσθεσε πως «το μόνο όνομα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι του Μάκη Σιδηρόπουλου ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ».

Την παρουσίαση του κ. Παπαδόπουλου έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Διαγόρα Κώστας Στεφανίδης ο οποίος εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε μεταξύ άλλων πως «ο ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας του Διαγόρα. Θα είμαστε η ασπίδα του κ. Παπαδόπουλου στις δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Συγχωρέστε μου τη συγκίνηση αλλά έχουμε τέτοιο πάθος με τον Διαγόρα που σε κάθε αλλαγή είμαστε συγκινημένοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν το τέλος της παρουσίασης του, τον λόγο πήρε και ο εκπρόσωπος της «Θύρας 6» Πέτρος Πετρίδης εκφράζοντας του την απορία «γιατί εφόσον η περσινή ομάδα κρίνεται επιτυχημένη, απ’ ότι φαίνεται αποχωρούν οι περισσότεροι από τους παίκτες καθώς και ο προπονητής που είναι και Ρόδιος», για να πάρει την ακόλουθη απάντηση:
«Παίζουμε σε μια άλλη κατηγορία οπότε πρέπει να στήσουμε μια ομάδα με αυτά τα δεδομένα. Θα κάνετε λίγο υπομονή για να δείτε τις επόμενες ημέρες ποιους παίκτες παίρνουμε, ποιόν προπονητή, ποιους θα κρατήσουμε από την περσινή ομάδα και εγώ είμαι εδώ ανοιχτός για να μιλάμε και να συζητάμε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments