Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Να γουστάρουμε εμείς για να γουστάρει και ο κόσμος»

«Να γουστάρουμε εμείς για να γουστάρει και ο κόσμος»

0
Dodekanisos

Αυτή η ατάκα ανήκει σε ένα από τα μετεγγραφικά αποκτήματα του Διαγόρα, τον Άκη Γεωργίου.

Ο ποδοσφαιριστής του «γηραιού» μίλησε στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή για την επιλογή του να αγωνιστεί στους «κυανέρυθρους», αλλά και τους στόχους της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άκης Γεωργίου:

Τι σε ώθησε στο να αποδεχθείς την πρόταση του Διαγόρα;

« Ο Διαγόρας είναι μια μεγάλη ομάδα η οποία «κουβαλάει» τεράστια ιστορία στις πλάτες της. Εγώ τον Διαγόρα τον έβλεπα στην τηλεόραση όταν αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι πλέον για εκείνον».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Διαγόρα  για την νέα σεζόν; Η λέξη πρωταθλητισμός περνάει από το μυαλό σας;

« Η ομάδα απ’ ότι έχω καταλάβει διαθέτει πλάνο. Στόχος του Διαγόρα είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Όταν αγωνίζεσαι με την φανέλα του Διαγόρα δεν υπάρχει κάποιο ταβάνι, κοιτάς να βρίσκεσαι όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορείς. Ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια επιβάλλεται να κάνεις  πρωταθλητισμό. Εμείς θα περιμένουμε να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας και να παίξουμε τα πρώτα παιχνίδια, ώστε να δούμε και τους αντιπάλους μας στην κατηγορία. Εάν δούμε πως τα αποτελέσματα είναι θετικά για εμάς τότε θα μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καλό».

Ποια είναι η υπόσχεση που θέλεις να δώσεις στον κόσμο της ομάδας;

« Θέλω να υποσχεθώ πως εγώ αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε ο Διαγόρας να πετύχει τους στόχους του. Γνωρίζω πως ο Διαγόρας διαθέτει έναν κόσμο ο οποίος ακολουθεί την ομάδα στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτήν την δίψα του κόσμου και μέσα στο γήπεδο να γουστάρουμε ώστε να γουστάρουν και εκείνοι».

Δείτε κάποια στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις του Άκη Γεωργίου:

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments