Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να φύγει και να μην ξανάρθει!»

«Να φύγει και να μην ξανάρθει!»

0
papakonstantinou manolis
Dodekanisos

Ως μια από τις χειρότερες χρονιές των πολλών τελευταίων ετών χαρακτηρίζουν τη φετινή οι υπεύθυνοι του Κλεάνθη Παραδεισίου. Το γεγονός ότι η ομάδα κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό είναι κάτι που …δεν χωνεύετε εύκολα από τους διοικούντες. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε στο news12 ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα:
«Αυτή χρονιά να φύγει και να μην ξανάρθει. Αλλιώς τα είχαμε προγραμματίσει και αλλιώς μας βγήκαν τα πράγματα. Βέβαια στο να φθάσει ο Κλεάνθης σε αυτό το σημείο συντέλεσαν πολλά. Πολλοί έχουν ευθύνες και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Ποτέ δεν έχω αποποιηθεί τις ευθύνες και δεν θα το κάνω και τώρα. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά η οποία πιστεύω ακράδαντα ότι δεν ταιριάζει στον Κλεάνθη. Ο σύλλογος πάντα πρωταγωνιστούσε. Φέτος όμως χάσαμε τον ύπνο μας και αυτό δεν ήταν καθόλου ευχάριστο διότι τον Κλεάνθη τον αγαπάμε πολύ και δεν κάνουμε απλά το κέφι μας».

Πλέον, το ενδιαφέρον των παραγόντων του συλλόγου στρέφεται στην γενική συνέλευση η οποία όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί μέσα στο Μάϊο και κύριο στόχο της θα έχει την διενέργεια εκλογών. Ο κ. Παπακωνσταντινίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου. Όπως ο ίδιος μας είπε θέλει να το σκεφτεί και μετά να αποφασίσει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments