Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Να ακυρωθεί η χρονιά, να μην αλλάξουν τα ρόστερ!”

“Να ακυρωθεί η χρονιά, να μην αλλάξουν τα ρόστερ!”

0
Dodekanisos

Υπέρ της ακύρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου και της έναρξης της του χρόνου αλλά με τα ίδια δεδομένα (ρόστερ, προπονητές) είναι ο τεχνικός του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς σύμφωνα με δηλώσεις του στο news12. Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Νομίζω ότι δεν είναι εφικτό να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα ακόμα και αν μας επιτραπεί τον Ιανουάριο, που δεν το νομίζω και αυτό να μπούμε σε διαδικασία προπονήσεων. Πλέον, οι παίκτες είναι σαν να έχουν κάνει μια καλοκαιρινή διακοπή 2.5 περίπου μηνών. Θα χρειαστούν δηλαδή προετοιμασία επτά εβδομάδων για να είναι σε θέση να αγωνιστούν”.

Ο Μιχάλης Πολιάς πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Νομίζω λοιπόν ότι το σωστό θα ήταν να ακυρωθεί η φετινή χρονιά καθώς και από οικονομικής άποψης θα είναι πολύ δύσκολο για τα σωματεία να εκκινήσουν ξανά. Δεν θα μπορούν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους παίκτες και στους προπονητές. Να ακυρωθεί λοιπόν η χρονιά και να πάμε σε μια νέα του χρόνου, με τα ίδια όμως δεδομένα όσον αφορά τα ρόστερ. Οι παίκτες δηλαδή να παραμείνουν στις ομάδες τους και να μην αλλάξει κάτι. Έτσι και οι ομάδες θα διευκολυνθούν οικονομικά και δεν έχουν μεγάλο φορτίο για του χρόνου μιας και τα χρήματα που ήδη έχουν δώσει θα αντιστοιχούν και για του χρόνου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments