Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Μπήκαν και το γύρισαν….

Μπήκαν και το γύρισαν….

0
mikti_neon
Dodekanisos
Μπορεί η Μικτή Νέων της Λέσβου να προηγήθηκε πρώτη στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα ,αλλά η ομάδα της Δ/νήσου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια επάξια νίκη με 1-2.Οι Μυτιληνιοί παρ’ όλο που είχαν να αντιμετωπίσουν δύο τραυματισμούς παρουσίασαν ένα αξιόμαχο σύνολο που τουλάχιστον δεν έπεσε “αμαχητί”.

Φάσεις/γκολ
25′ Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το πλασέ του Σαχίνη μετά από κεφαλιά του Μαργαρίτη.
34′ Ο Γιώργου από θέση τετ-α-τετ προσπάθησε να περάσει την μπάλα από πάνω τον Ματθαίου αλλά δεν μπόρεσε με τον τελευταίο να μπλοκάρει.
40′ Ο Παρέλης με σέντρα- σουτ έκανε το 1-0 μετά από λάθος έξοδο του Κουμέντου.
47′ Μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γιώργου δεν έπιασε καλά το κοντρόλ, η μπάλα πέρασε στον Ορφανού που γύρισε και έκανε εκ νέου σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ματθαίου διάβασε καλά τη φάση και μπλόκαρε σωτήρια.
49′ Μετά από σέντρα του Μαργαρίτη, ο Βολονάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας πήγε να πλασάρει αλλά η μπάλα αφού κόντραρε στον Ματθαίου πέρασε άουτ.
56′ Το 1-1 έγινε από τον Μαργαρίτη πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο γκολ σχεδόν από το κέντρο και λίγο δεξιά , με τη μπάλα να παίρνει περίεργεη τροχιά στον αέρα και να “κρεμάει” τον Ματθαίου που αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
71′ Ξυστά από το αριστερό δοκάρι πέρασε το σουτ του Σπύρου έξω από την περιοχή.
81′ Μετά από σέντρα του Μαργαρίτη από δεξιά ο Γιώργου το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, με τον Ορφανό να βάζει εστικτοδώς το πόδι του και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ματθαίου, 1-2.
90′ με εντυπωσιακή εκτίναξη βάζοντας τα ακροδάκτυλα ο Ματθαίου απόκρουσε το φάουλ του Γιώργου από αριστερά κοντά στο κόρνερ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε Βισκαδούρος με βοηθούς τους Ρούτσι και Μπερδεμπέ.

Λέσβος: Ματθαίου, Στάρας(87′ Κατσαρός), Τσίγκας, Πιτσούλης, Καρακλάς, Κουκούλης, Αγριμάκης, Πάκαλης, Παρέλης, Λαμπράκης(43′ λ.τ. Αλεξίου), Σοφιάννης(64′ λ.τ. Κάκαρος).

Δ/νησα: Κουμέντος, Πότσος, Σαχίνης, Χατζησάββας, Πολυμένωφ, Στάτης, Βολονάκης, Κεφαλιανός(41′ Ορφανός), Πεταυράκης(46′ Σπύρου, 83′ Παπαδόπουλος), Μαργαρίτης, Γιώργου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments