Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Μου ζήτησαν συγγνώμη!»

«Μου ζήτησαν συγγνώμη!»

0
arxontoulis2
Dodekanisos

Την άποψη πως το παιχνιδί του Ιάλυσου με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό που έριξε την αυλαία αυτής της αγωνιστικής, κρίθηκε από τα διαιτητικά λάθη του διαιτητή και πως στη φάση που έκρινε τον αγώνα δεν υπήρξε κανένα πέναλτι εξέφρασε μέσω του news12 ο ποδοσφαιριστής των «ερυθροκίτρινων» Γιάννης Αρχοντούλης. Ο έμπειρος παίκτης σχολίασε μεταξύ άλλων και την συμπεριφορά των οπαδών της Προοδευτικής (αγωνίστηκε εκεί για 8 χρόνια) απέναντί του. Αναλυτικά:
«Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο καθόλη τη διάρκειά του. Θεωρώ πως κρίθηκε, στα εις βάρος μας λάθη που έκανε ο διαιτητής. Προσωπικά η πρώτη κίτρινη που δέχθηκα δεν υπάρχει ενώ στη φάση που έκρινε το ματς δεν υπάρχει επίσης κανένα πέναλτι. Αυτή η φάση τα έκρινε όλα νομίζω. Αν είχαμε μείνει με 11 παίκτες όλο τον αγώνα δύσκολα θα χάναμε».
Όσο για τη συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντί του πρόσθεσε:
«Υπήρχαν κάποια που με έβριζαν κατά τη διάρκειά του παιχνιδιού αλλά και στην φάση που αποβλήθηκα. Εντάξει νομίζω πως σε όλα τα γήπεδα συμβαίνουν αυτά. Στο τέλος αυτοί που έβριζαν με περίμεναν έξω από τα αποδητήρια για να μου ζητήσουν συγγνώμη, όλα καλά».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments