Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Μοσκιού: «Βάζουμε γερές βάσεις»

Μοσκιού: «Βάζουμε γερές βάσεις»

0
DSCN0279
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΕΡΑ έμεινε ο τεχνικός του Διγενή Κοσκινού Σταμάτης Μοσκιού. Ο ίδιος κάνοντας δηλώσεις, τόνισε τα ακόλουθα:
«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά απέναντι σε μια ομάδα της Α’ Κατηγορίας. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, είδα τα παιδιά να στεναχωριούνται και να κλαίνε και αυτό δείχνει ότι η ομάδα χτίζει γερά θεμέλια για το μέλλον. Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι κρίθηκε στην ποιότητα και την εμπειρία των αντίπαλων παικτών. Εμείς από τη δική μας πλευρά δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο και δεν προσπαθήσαμε να πάμε το παιχνίδι στην παράταση ή τα πέναλτι μήπως και μας βοηθήσει η τύχη. Παίξαμε από την αρχή ανοιχτά. Στο γήπεδο είχε κόσμο και αυτό άρεσε πολύ και στα παιδιά. Είναι καλό, η εμφάνιση που κάναμε να φέρει και άλλο κόσμο στο γήπεδο»
Μιλώντας ειδικότερα για τον ΑΕΡΑ, ο κ. Μοσκιού είπε:
«Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Α’ Κατηγορίας. Μαζί με τον Φοίβο αλλά και τον Κλεάνθη, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν ακόμα και στο Περιφερειακό πρωτάθλημα»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments