Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μόνο τρία… λόγω γηπέδου!

Μόνο τρία… λόγω γηπέδου!

0
efklis polistratos
Dodekanisos

 

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες να αποδώσει όπως θα ήθελε ο Ευκλής πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Ευαγόρα. Μάλιστα το συγκρότημα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου λόγω του αγωνιστικού χώρου έχασε σωρεία ευκαιριών καθώς όπως είναι φυσικό η κακή κατάσταση του εδάφους επηρεάζει συνήθως αρνητικά τον επιτιθέμενο. Στο 5’ ο Σιαναβέλης με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λενιού και αυτός με κοντινό πλασέ νίκησε τον Ζαχαρίου για το 1-0. Τα γκολ των γηπεδούχων διπλασίασε πάλι ο Λενιού αυτή τη φορά δεχόμενος μπαλιά από τον Μπερετούλη (2-0). Στη συνέχεια ο Ευκλής έχασε πολλές καλές ευκαιρίες αλλά έπρεπε να φτάσει το 85’ του αγώνα για να έρθει και ένα τρίτο τέρμα. Συγκεκριμένα σε εκείνο το λεπτό ο Παπαχριστοδούλου με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ζαχαρίου στέλνοντας την μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του (3-0). Να σημειωθεί ότι στο 90’ ο Ευκλής που ήδη έχει πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών όπως φαίνεται χάνει και τον Κορκίδα που τραυματίστηκε μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κάζας, Μαυρουδής και Στεφανάκης.
ΕΥΚΛΗΣ: Σαμολαδάς, Χατζηκυριάκος, Κορκίδας, Λαός, Μαντικός, Λαθούρης, Σιαναβέλης, Μπερετούλης, Λενιού, Παπαχριστοδούλου, Καραμανώλης (50’ λ.τ. Βαγγέλης)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Ζαχαρίου, Οικονόμου, Πιστόλας (46’ Ραφτής), Πετράς (44’ Παπαντωνίου), Κατίνας (70’ Ταρατίτας), Χατζηκωνσταντής, Χίντα, Κτιστάκης, Κοντούρι, Καρυοφύλλης, Τσιριγώτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments