Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν τους βαθμούς…

Μοιράστηκαν τους βαθμούς…

0
digenis apollon
Dodekanisos

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Διγενής στα Κοσκινού με αντίπαλο τον Άγιο Λουκά για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι, που είχαν τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 24’ με κεφαλιά του Bardhi. Ο Άγιος Λουκάς κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα χάρις σε γκολ που πέτυχε ο Κυριαζής στο 43’.
Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και το 14’ ο Διγενής έδειχνε καλύτερος και πιο απειλητικός με τους φιλοξενούμενους να είναι ακίνδυνοι. Από το 15’ έως και το 26’ η ομάδα από τα Κοσκινού κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο, ήταν συνεχώς στην επίθεση και έψαχνε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που κατάφερε στο 24’. Μετά το 26’ όμως έριξε στροφές και το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Άγιου Λουκά ισοφαρίζοντας στο 43’ για το 1-1. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρέμειναν καλύτεροι έχοντας τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους δώσει πάλι το προβάδισμα ενώ ο Άγιος Λουκάς απειλούσε με αντεπιθέσεις. Το σκορ όμως δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Άλλες φάσεις:
1ο ημίχρονο:
Στο 4’ μετά από λάθος του Τσουρούτη ο Balla προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα (9’) απείλησε ο Διγενής με κεφαλιά του Bardhi χωρίς όμως να βρίσκει τον επιθυμητό στόχο.
Στο 29’ επικράτησε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λυριστή όμως ο Τσουρούτης μπλόκαρε σταθερά.
Μεγάλη ευκαιρία να επεκτείνει το προβάδισμα έχασε ο Διγενής όταν στο 37’ ο Ζούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Παπασταμάτης από καλή θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 42’ μετά από λάθος της άμυνας ο Μυλωνάς επιχείρησε σουτ όμως ο γκολκίπερ του Διγενή έδιωξε σε κόρνερ.
2ο ημίχρονο:
Ο Διακανθός μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (58’).
Στο 59’ ο Kυριαζής βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα όμως έστειλε τη μπάλα ψηλά (άουτ).
Ο Θαρρενός σε θέση τετ-α-τετ πλάσαρε μετά από πάσα του Διακανθού χωρίς όμως να βρίσκει δίχτυα (70’).
Στο 86’ ο Balla δοκίμασε το πόδι του όμως το σουτ του εξουδετέρωσε ο Τσουρούτης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπανάκης (Λάζος, Βασιλείου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Ζούνης, Μαντικός, Κανάκης, Μάνο, Bardhi, Διακανθός, Ευαγγέλου, Θαρρενός, Παπασταμάτης, Παπαθανασίου(78’ Χατζηνικόλας)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Γουργούλιας, Μυλωνάς, Σαλπέας, Μακρυδημήτρης, Λυριστής, Καλογήρου, Balla, Χατζαντώνης, Διακίδης, Κυριαζής Γ (83’ Σφουγγαριστος), Κυριαζής Μ (Παναγιωτάς)

Παρασκευή Ματθαίου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments