Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν εντυπώσεις…

Μοιράστηκαν εντυπώσεις…

0
DSCN0017
Dodekanisos
Οι Νέοι του Διαγόρα αν και έχουν “καεί” στην προπόνηση εδώ και 90 μέρες προετοιμασίας ,χθες έκαναν φιλικό με την ομάδα του Ιάλυσου και απέδειξαν πως στη Δ/ νησο υπάρχει ταλέντο πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση φεύγοντας με την ισοπαλία(1-1). Στο πρώτο η μίχρονο οι έμπειροι παίχτες των γηπεδούχων με πιο σίγουρες πάσες και καλή κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Χατζημιχαήλ και εκτέλεσε ο Μπιγκό. Στην απανάληψη οι “κυανόλευκοι” εκμεταλλεύτηκαν την καθίζηση των Τριαντενών και ισοφάρισαν στο 73′ με τον Ράγιτς που με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα(φώτο). Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής της Αναγέννησης/ Ιάλυσου Νίκος Μαντικός θα προσπαθήσει να κάνει 2 φιλικά την εβδομάδα ώστε να κρατηθεί η ομάδα σε φόρμα και σε περίπτωση που δικαιωθούν από την δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. να συνεχίσουν το κυνήγι του στόχου που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο στόχος θα είναι η παραμονή της ομάδος στην κατηγορία.

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Ράδος με βοηθούς τους Δουλγέρη και Κόττορο.

Aναγέννηση/ Ιάλυσος: Κεφάλας, Φωτεινής, Μπιγκό, Πιτσουρδάκης, Χατζημιχαήλ, Σαχίνης, Κρομύδας, Αξιώτης, Παφιάκης, Γαϊτάνος, Ντεμκολί, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν απίσης και οι Ερνίκιολης, Κουλούμπρης, Γεροντής, Ζωάννου, Κουδούνης, Στεργιόπουλος.

Νέοι Διαγόρα: Ζωγράφος, Γαμπιεράκης, Μιχαλόπουλος, Κωσταντινίδης, Καραγιάννης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σκυλλαράκης, Κετσές, Ημεραλιλάι, Καραγεωργίου, Διακάκης. Έπαιξαν και οι Μαργωμένος, Κνιφάτης, Παπαστάμάτης, Νικήτας, Μπάρδης, Ράγιτς, Νυστάζος, Πέτκοβιτς, Χατζημανώλης, Τσαγκάρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments