Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μίλησε στο τέλος ο Κλεάνθης

Μίλησε στο τέλος ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

«Ακούμπησε» την ισοπαλία ο Αστέρας Παστίδας αλλά δεν μπόρεσε να την πάρει στο Παραδείσι καθώς γνώρισε την ήττα από τον Κλεάνθη με 4 – 2. Οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 2 – 2 μέχρι και λίγο πριν από το τέλος όμως οι Παραδεισιώτες κατάφεραν στο τέλος να «καθαρίσουν».

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Κετσές αλλά ο Κυρίτσης απάντησε στο 19’ (1 – 1). Στο 33’ ο Κετσές και πάλι έκανε το 2 – 1 όμως ο Αστέρας και πάλι βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο 77’ με τον Κόρα. Τελικά, ο Γιατσιάτσος στο 86’ και ο Γεωργαλλής στις καθυστερήσεις έδωσαν τη νίκη στον Κλεάνθη (4 – 2).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μοσχάτος, Πατσιόπουλος) ο οποίος λίγο πριν το τέλος του αγώνα απέβαλλε τον Καρύδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Κρομμύδας, Κορκίδας, Μαίλης, Μπαούρης, Μπερετούλης, Αλεξανδρίδης, Πελέκης (64’ Θεοδοσιάδης), Κετσές (78’ Γιατσιάτσος), Ατσίδης, Γεωργαλλής
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρ. Παπαμιχαήλ, Μ. Παπαμιχαήλ (67’ Κόρα), Χαριτάκης (75’ Ε. Κορκίδας), Ισκάς, Καρύδης, Καλαγρής, Σκόρπος, Σ. Γιαννακόπουλος, Λεωνίδου (46’ Γ. Γιαννακόπουλος), Λιαμής, Κυρίτσης (59’ Αμπντουλάϊ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments