Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μικτές ομάδες: Νίκη και ισοπαλία

Μικτές ομάδες: Νίκη και ισοπαλία

0
5
Dodekanisos

Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΔ στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων που ξεκίνησε σήμερα στην πρωτεύουσα. Παίζοντας στο γήπεδο της Παλαιάς Φώκαιας με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Χίου, οι Παίδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0 – 0 και οι Νέοι επικράτησαν με 6 – 2. Αναλυτικότερα:

Οι Παίδες
Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες αν και είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο 70΄’ να ανοίξουν το σκορ. Κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Νικολής αλλά στάθηκε άτυχος καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι Παίδες με παιχνίδι λιγότερο βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η σύνθεση της μικτής μας:
Σκαρπέτης, Κουλούμπρης, Νικολής, Μωσαϋκος (70’ Ξεπαπαδάκης), Αμπελάς, Κωνσταντινίδης Παντελής (53’ Μαγκούλιας), Μπουρνέλης, Κωνσταντινίδης Σταύρος, Καραμούζης, Πόλο (80’ Κοντός), Αντωνίου

Οι Νέοι
Δεν συνάντησαν δυσκολίες οι Νέοι οι οποίοι κέρδισαν εύκολα με 6 – 2. Από δυο γκολ σημείωσαν οι Διακογεωργίου και Καραμανώλης και από ένα οι Κουντούρι και Τρέχας. Η Μικτή μας βρίσκεται στην 3η θέση (έχοντας παιχνίδι λιγότερο) και αύριο αντιμετωπίζει τις Κυκλάδες που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η σύνθεση της Μικτής μας:
Ζαχαρίου, Αρέτογλου (62’ Μαγιόγλου), Τρέχας, Κατσαμάκης, Ραφτής, Αλαχούζος, Ζούνης (52’ Τζουανάκης), Ξεζωνάκης (62’ Καμπουράκης), Κουντούρι, Διακογεωργίου, Καραμανώλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments