Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μικρή αχτίδα φωτός;

Μικρή αχτίδα φωτός;

0
sinantisi_kakia_skala
Dodekanisos
Οι Κάλλιστος Διακογεωργίου και Μάκης Ντουρουτλής ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έκαναν οι οργανωμένοι φίλοι της Ρόδου «Κακιά Σκάλα», σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί μια λύση για τον σύλλογο και να αρχίζει να λειτουργεί ενόψει της νέας αγωνιστικής  περιόδου. Απουσίαζε ο Χρήστος Ηλιακίδης καθώς και ο μεγαλομέτοχος Αντώνης Μαρτίνης.  Όπως διαφάνηκε και παρά το αρχικό «μούδιασμα» από το μεγάλο «άνοιγμα» που υπάρχει στην ΠΑΕ, διαφάνηκε ξεκάθαρα ότι οι κ. Ντουρουτλής και Διακογεωργίου είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τον σύλλογο αλλά με την προϋπόθεση ότι ο μεγαλομέτοχος θα αναλάβει τα χρέη του και θα μπει στην διαδικασία του να πληρώσει τις ρυθμίσεις. Ο νομικός Μανώλης Βλάχος μάλιστα, πρότεινε την δημιουργία μιας διοίκησης με παράγοντες που δεν θα έχουν περιουσιακά στοιχεία στο όνομα τους και με τον κ. Μαρτίνη απλό μέλος. Είναι κάτι που θα εξεταστεί ξανά το αμέσως επόμενο διάστημα.
Επιστολή Μαρτίνη
Ο κ. Μαρτίνης δεν έδωσε το παρών, ωστόσο φρόντισε να αποστείλει μια επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας είναι το ακόλουθο:
«Αγαπητοί φίλοι
Δε θέλω να επισημάνω τα όσα μου καταμαρτυράτε το τελευταίο διάστημα, γνωρίζοντας δεδομένα και καταστάσεις. Θεωρώ υποχρέωση μου όμως να πω στη σημερινή σας συνάντηση πως όταν ανέλαβα από την προηγούμενη διοίκηση, το «άνοιγμα» ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα που κι εγώ άφησα στην ομάδα. Δε λυποψυχήσαμε όμως και οι παραδώσαμε τα όπλα. Επαναλαμβάνω πάγια θέση μου: Θα είμαι κοντά στη Ρόδο όποιος την αναλάβει. Το ίδιο είπα και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όταν δια του κ Μανόλη Βλάχου ζήτησαν διαβεβαιώσεις. Θεωρώ πως άλλοι μπορούν να καταφέρουν περισσότερα απ΄ ό,τι καταφέραμε εμείς, που με κόπο και θυσίες αλλά και με χρήματα πήραμε την ομάδα τόσο ψηλά, ως τη Β΄ εθνική. Εύχομαι να βρεθεί λύση και θα είμαι δίπλα σας.
Σημείωση από τον Οκτώβριο του 2010 δεν είμαι πρόεδρος της ΠΑΕ και για το λόγο αυτό σας επισυνάπτω το σχετικό έγγραφο.
Με εκτίμηση Αντώνης Μαρτίνης»
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments