Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Μια φωτογραφία…. μια ιστορία!

Μια φωτογραφία…. μια ιστορία!

0
Dodekanisos

Με την υπογραφή του Νίκολας Νάνεφ

Η μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι Χριστίνα Σούζη, στο κομμάτι της παρουσίας της,  στο απογευματινό ενημερωτικό  μαγκαζίνο, όπου εμφανίζεται, έδειξε μια φωτογραφία με την  μοναδική θέα, από την  Όλυμπο της Καρπάθου.

Η φωτογραφία αυτή έχει την υπογραφή του Νίκολας Νάνεφ και αποτυπώνει μια ιστορία που θα του μείνει αξέχαστη, καθώς λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή!!!

Πριν από δέκα χρόνια ο γνωστός  φωτορεπόρτερ  βρισκόταν σε Κάρπαθο και Κάσο, ,καλύπτοντας  για λογαριασμό του ΑΠΕ, την επίσκεψη του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ολύμπου.

Ο κ Παπούλιας αποφάσισε να γνωρίσει καλύτερα την περιοχή, περπατώντας  με τη συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας και δεκάδων φωτογράφων και δημοσιογράφων στα στενά δρομάκια της Ολύμπου με τις απόκρημνες πλαγιές.

Στην πρώτη γραμμή βρισκόταν  ο Νίκολας Νάνεφ για να τραβήξει την καλύτερη φωτογραφία, με πλάτη στον γκρεμό, βάζοντας φωτιά στην φωτογραφική του μηχανή.

Ξαφνικά “πάγωσε το αίμα όλων”, καθώς αν δεν τον συγκρατούσε, την τελευταία στιγμή,  ένας ειδικός φρουρός του Προέδρου ” θα  έπεφτε στο  κενό. Την παραλίγο μάλιστα τραγωδία απέτρεψε ο ίδιος ο κ Παπούλιας, που αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και φώναξε στους άνδρες της ασφάλειας του, να τρέξουν να βοηθήσουν.

Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, κάνοντας τον   Νίκολας να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της ζωής, το κάθε λεπτό της οποίας, πρέπει να ζούμε, όπως μας λέει, σαν να είναι το τελευταίο….

Για τον λόγο αυτό, η συγκεκριμένη φωτογραφία εκτός από την σπάνια ομορφιά της Ολύμπου που αποτυπώνει, έχει μια πραγματικά ξεχωριστή σημασία!!!  Ένα μάθημα ζωής για όλους μας.

,

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments