Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλο «διπλό» παραμονής!

Μεγάλο «διπλό» παραμονής!

0
Dodekanisos

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε η Ρόδος η οποία έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο του Μοσχάτου! Τα «ελάφια» κάνοντας μια πολύ σοβαρή εμφάνιση, επικράτησαν με 2 – 1 μετά από ένα ωραίο παιχνίδι που το παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές.

Στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η Ρόδος ήταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι και επέβαλλε τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. Κυκλοφόρησε ωραία τη μπάλα και έπαιξε πολύ έξυπνα απέναντι στον Εθνικό.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έγιναν πολύ πιο επιθετικοί. Μπήκαν από το ξεκίνημα δυνατά και επέβαλλαν για κάποιο διάστημα το ρυθμό τους φθάνοντας στην ισοφάριση. Από εκεί και πέρα, η Ρόδος ανέβηκε κα πάλι και ισορρόπησε προσπαθώντας να φθάσει στην επιτυχία ενός δεύτερου τέρματος το οποίο ήρθε στο 82’. Σε γενικές γραμμές, οι «πράσινοι» έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και δεν πτοήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

Σουτ του Πιτταρά στο 9′ από καλό σημείο, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Το σουτ του Λεωνιδόπουλου πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κουμέντου.

Στο 33′ μετά από φάουλ του Κουρούπη. ο Τζιμογιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

60′ Τεράστια ευκαιρία για την Ρόδο. Ο Χατζηλιόντας έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Κωνσταντίνου όμως ο χαφ της Ρόδου δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην επαναφορά δεύτερο σουτ του Κωνσταντίνου απομάκρυνε ο Πελχιβανίδης.

62′  ΓΚΟΛ για τον Εθνικό. Τρομερό σουτ του Χατζησάββα η μπάλα στα δίχτυα του Κουμέντου.

63 ‘ Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Χατζησάββας από θέση τετ – α – τετ έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κουμέντου.

82 ‘ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ για την Ρόδο 1-2 με σκόρερ τον Ανδρέα Χατζηλιόντα

Διατήτης της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χαλδαίος από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους κ. Σταυρόγλου και Αραβίδη από τον σύνδεσμο Αθηνών. Στο 69’ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα οι Πεχλιβανίδης και Τορεζάνι επειδή αλληλοβρίστηκαν.

Εθνικός : Βουτσινάς,  Πισσάς, Γερόλυμος, Λεωνιδόπουλος, Πελχιβανίδης, Μαργαρίτης (46’ Βενέτης), Χατζησάββας, Κατίδης, Μάναλης, Ντούλιας (46’ Κομνηνός), Παυλάκης
Α.Σ Ρόδος : Κουμέντος, Ιμεραλιλαΐ, Κουρούπης, Τζιμόγιαννης, Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (80’ Δημητριάδης), Μοσχάκη (58’ Χατζηλιόντας), Τορεζάνι,  Στεφανίδης, Πητταράς(87’ Καμπούρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments