Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Μεγάλη πρόκριση για τον ΔΙΑ

Μεγάλη πρόκριση για τον ΔΙΑ

0
Dodekanisos

Τι και εάν βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του Μανούσογλου; Εν τέλει κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και με το εντυπωσιακό 3-1 έτσι όπως ήρθε να προκριθούν στην επόμενη φάση που θα αντιμετωπίσουν τον ΝΠΣ Βόλου. Να σημειωθεί πως ο ΔΙ.ΑΣ. αγωνιζόταν με 10 παίκτες από ο 24′ όταν ο Μαριάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Το σκορ άνοιξε πρώτα ο Αιολικός με τον Βεσερτζόγλου στο 12′ με κεφαλιά κάνοντας το 0-1 , το γκολ προήλθε από σέντρα που έγινε από τα αριστερά όπως αναπτύσσονταν οι φιλοξενούμενοι.Η ισοφάριση  ήρθε από τον Χατζηβασίλη με διαγώνιο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία και έκανε το 1-1 στο 33′ της αναμέτρησης νικώντας τον Ζαχάρη.Το 2-1 ήρθε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, στο 76′ ο Χατζηφούντας, αφού πέρασε ωραία έναν αντίπαλο σούταρε και έστειλε με δύναμη την μπάλα στην αριστερή μεριά του πλεκτού του Αιολικού.Το τελικό 3-1 που κλείδωσε και την πρόκριση ήρθε και πάλι με γκολ του Χατζηβασίλη που με κεφαλιά στο 81′ ύστερα από κόρνερ έστειλε την ομάδα από την Κω στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Ιωαννίδης (88’ Συνεσίου), Θωνιάτης, Μαργαρίτης, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμάν (65’ Φονσέκα), Πης (34’ Μποϊλής), Βλαντιμίροφ, Χατζηβασίλης.

Αιολικός: Ζαχάρης, Τσουβαλτσίδης, Κουρκουνάς (46’ Σίλβα), Καπταγιάννης, Ταχιάς, Κατσίκης, Λαλάς, Διαμαντίδης (74’ Σεφουλλάι), Βουτσιώτης, Βεζιρτζόγλου, Παλαμούτσης (46’ Ποτουρίδης Θ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments