Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη μετεγγραφή με Κοιλιάρα!

Μεγάλη μετεγγραφή με Κοιλιάρα!

7
koiliaras
Dodekanisos

Την πιο σημαντική έως τώρα μετεγγραφή του έκανε σήμερα ο Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» απέκτησαν τον έμπειρο Δημήτρη Κοιλιάρα ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στη Super League με τον Εργοτέλη, τον Πανιώνιο και τον Λεβαδειακό. Γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1986 και είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. Διαβάστε όμως ένα σύντομο βιογραφικό όπως παρουσιάζεται στο Wikipedia:

«Ο Κοιλιάρας άρχισε το ποδόσφαιρο στην επαγγελματική ομάδα του Ηροδότου. Την επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 στον Εργοτέλη, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική τη σεζόν 2004 – 05. Παίζει με ευχέρεια τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τις σεζόν 2006 – 07 και 2007 – 08 προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κυρίως του Παναθηναϊκού αλλά τελικά στις 16 Μαΐου του 2008 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με τον Πανιώνιο. Στους «κυανέρυθρους» δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη βασική ενδεκάδα, πράγμα το οποίο οφείλεται κυρίως στο ότι η θητεία του στην ομάδα συνέπεσε με την άφιξη των διεθνών Ουρουγουανών Άλβαρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ που αγωνίζονταν στην ίδια περίπου θέση με αυτόν.
Ακολούθησε μία σύντομη επιστροφή στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού καθώς και η παραμονή για 1,5 χρόνο στον Λεβαδειακό. Τον Ιούλιο του 2012 αποκτήθηκε από την κυπριακή ΑΕΠ Πάφου από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ένεκα των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου και συνέχισε στην Παναχαϊκή».
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους του Ιάλυσου. Θέλω να τους ευχαριστήσω και από τη μεριά μου θα κοιτάξω να τους δικαιώσω. Εύχομαι να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filathlos
filathlos
8 years ago

29 xronon kai einai diethnis me tin ethniki elpidon?? Endiaferon!

mimis
mimis
8 years ago

ensima vazei?ou re xorikoi sas doulevei o mixos me ton nekrothafti.

fanouris
fanouris
8 years ago

soho team kai aytos.teleiomenos

lakis
lakis
8 years ago

gia ta mpaza

Komenos7
Komenos7
8 years ago

Etsi kapsomenoi, na skyliazetai me tous paixtarades poy pernoyme!

Vamos IALYSARA!

man
man
8 years ago

[quote name=”Komenos7″]Etsi kapsomenoi, na skyliazetai me tous paixtarades poy pernoyme!

Vamos IALYSARA![/quote]
a re vlaka KAMENOS eisai oxi komenos

red warriors
red warriors
8 years ago

ο καλος ο γιαννης κοιλιαρας ομως πηγε στον οφη …..για δες το κ.ΔΡΑΓΑΤΗ