Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μεγάλη επιτυχία για τους “Πιγκουίνους”

Μεγάλη επιτυχία για τους “Πιγκουίνους”

0
Dodekanisos

Μεγάλη επιτυχία για τους Πιγκουίνους Ρόδου στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αττική. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονταο τα ακόλουθα:
“Από τους 21 αθλητές μας, δέκα κατάφεραν να προκριθούν για την επόμενη φάση, μια εξαιρετική επίδοση για την ομάδα μας και μια πρωτιά για το νησί της Ρόδου. Με τρία χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, καθώς και 47 ατομικά ρεκόρ σε σύνολο 63 απόπειρες, οι αθλητές μας έδειξαν την αξία τους σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Ανάμεσα στα αστέρια μας, ξεχώρισαν ο Μπιλιάς Θαρρενός με εντυπωσιακή επίδοση 533 βαθμών FINA στα 50μ πεταλούδα με χρόνο 27.46 και η Πισσαδάκη Δέσποινα που σημείωσε 503 βαθμούς FINA στα 100μ πεταλούδα με χρόνο 1.09.79.
Οι 10 αθλητές που κατάφεραν να κερδίσουν την πρόκριση είναι Μετουλλαρι Γαβριέλα, Λουκάκη Γεωργία, Πισσαδακη Δέσποινα, Σταυριανάκης Αθανάσιος, Γαλαντή Βίκη, Πέλλου Φαιδρα, Μπιλλίας Θαρρενός, Σταυριανάκης Αποστόλης, Λιμπέρης Γιώργος, και Γαλαντή Μαρία οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την τελική φάση τους πρωταθλήματος. Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τους αθλητές για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους. Η αγάπη σας για τον αθλητισμό και η διάθεση για συνεχή βελτίωση είναι η μεγαλύτερη μας ενθάρρυνση”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments