Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Με ΖΑΟΝ στο κύπελλο η Τελχινίδα

Με ΖΑΟΝ στο κύπελλο η Τελχινίδα

0
telxinida agonas
Dodekanisos

Ο ΖΑΟΝ είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει η Τελχινίδα στην 3η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Την ιστορική ομάδα της Κηφισιάς, με τα πέντε πανελλήνια πρωταθλήματα και κυπελλούχο Ελλάδας το 2002, που αγωνίζεται φέτος στην Α2 θα έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν στη Ρόδο, αντίπαλο της ομάδας τους, οι φίλοι της Τελχινίδας. Οι δύο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί στο Βενετόκλειο, στις 12 Ιανουαρίου 2013, πάλι για την 3η αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Τότε οι φιλοξενούμενες είχαν πάρει την πρόκριση με 1-3 σε 101΄ (25-20, 12-25, 12-25 και 13-25) σε ένα ματς που είχε σημαδευτεί από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο της Φαίης Μίχου. Στη φετινή διοργάνωση, στην 1η αγωνιστική ο ΖΑΟΝ απέκλεισε τις Αμαζόνες με 1-3 σετ (9/12) ενώ προκρίθηκε χωρίς αγώνα στην 3η.
Τις επόμενες ημέρες, μετά από συνεννόηση των παραγόντων των 2 ομάδων θα γίνει ο ακριβής ορισμός της ημέρας που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας στη Ρόδο.

Στους άνδρες, για την 2η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου το Ροδίων Άθλησις θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο τον ΑΟ Μυτιλήνης.
Οι δύο ομάδες, που αγωνίζονται στον α΄ όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας έχουν προγραμματισμένο για τις 9 Ιανουαρίου και το μεταξύ αγώνα για το πρωτάθλημα και έτσι οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διπλή αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Ρόδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments