Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με τους ίδιους στόχους!

Με τους ίδιους στόχους!

0
11
Dodekanisos

Με τους ίδιους στόχους και την ανάδειξη αρκετών νεαρών παιχτών θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας Καλυθιών όπως μας διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Συμιακός με δηλώσεις του στο news12. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα τόνισε τα εξής: «Η ομάδα θα κυμανθεί πάνω κάτω στους ίδιους στόχους που είχε και την περσινή σεζόν, υπάρχουν σκέψεις για κάτι παραπάνω μα ακόμα είναι αρκετά νωρίς, πιστεύω μέχρι τον Ιούνιο να έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα».
Την εφετινή πορεία των Απολλωνιστών σχολίασε στο news12 ο προπονητής της ομάδας Κώστας Καμπούρης:
«Πιστεύω πως ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία, δηλαδή μια τρίτη, τέταρτη θέση στο Πρωτάθλημα και την ανάδειξη δικών μας νεαρών ποδοσφαιριστών. Αν και ήμασταν λίγο άτυχοι στο ξεκίνημα της σεζόν με κάποιους τραυματισμούς που μας προέκυψαν (Γίδαρης και Σίμου), πιστεύω δημιουργήσαμε μια αρκετά δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα».
*Άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο του Απόλλωνα ο Κώστας Καμπούρης. Οι δυο πλευρές θα συζητήσουν το προσεχές διάστημα για την ανανέωση η όχι, της συνεργασίας τους. Τέλος να θυμίσουμε ότι στις 15 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments