Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το δεξί ο Απόλλων Καλυθιών

Με το δεξί ο Απόλλων Καλυθιών

0
Dodekanisos

Την νίκη πήρε η ομάδα του Κώστα Καμπούρη στην πρεμιέρα κερδίζοντας τον Διαγόρα Βατίου με 1-2. Τα γκολ των νικητών ήρθαν από τον Πέπα και τον Κολοκοτρώνη, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Πλαγγέντης Λευτέρης.Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δεύτερο γκολ οφσάιντ από πλευράς φιλξενούμενων.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι πήγε από την πρώτη στιγμή καλά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με σωρεία ευκαιριών,ωστόσο κατάφεραν να σκοράρουν μόνο μία φορά στο πρώτο μέρος αλλά μάλιστα και να…ισοφαριστούν. Όταν ο Διαγόρας Βατίου ισοφάρισε από το σημείο εκείνο και μετά άρχισαν οι γηπεδούχοι να απειλούν περισσότερο και να πιέζουν.Πιο αναλυτικά μόλις στο 1′ ο Πέπα έκανε το 0-1, όμως στο 33′ ήταν η σειρά του Διαγόρα Βατίου να απαντήσει και με τον Πλαγγέντη να κάνει το 1-1.Το δεύτερο μέρος συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα με το πρώτο, με τον Απόλλων να σφραγίζει την νίκη στο 73′ με τον Κολοκοντρώνη που με δικό του γκολ το σκορ έκλεισε στο 1-2 και τους Απολλωνιστές να πανηγυρίζουν το διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Μάλιστα, να τονιστεί πως οι παίκτες και οι άνθρωποι του Διαγόρα Βατίου διαμαρτύρονται αρκετά έντονα για το δεύτερο γκολ του Απόλλων, αφού σύμφωνα με τους ίδιους πρόκειται για γκολ που προήλθε από αντικανονική θέση,διαμαρτυρόμενοι για οφσάιντ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από πλευρά Απόλλων Καλυθιών η επιθετική γραμμή ήταν σε πολύ καλή ημέρα, ωστόσο εάν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον αυτός θα ήταν και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, ο Γκέντι Πέπα.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βατίου(Γιάννης Καμπούρης): Δαρζέντας,Καραγιάννης, Κωστάκης(Παπουρδάνος),Παναγιωτόπουλος,Αδάμος,Κατσαρής,Λαζίδης(Εξουζίδης),Θεοδώρου (Μερκάι), Ζαντίδης, Πλαγγέντης,Ζερβός Μ.(Μπουλάι)

Απόλλων Καλυθιών(Κώστας Καμπούρης): Ροδίτης,Σαββούλης Τ.(Κολοκοτρώνης), Θεοδοσίου, Διακουράκης, Νικολός(Χαλκιαδάκης), Γεωργιάδης, Φλεβάρης,Μαθιός, Μπαϊρακτάρης, Χατζηκοσμάς(Κυρίτσης), Πέπα Γ.(Χατζηβαλσάμης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments