Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Με το αριστερό στο 2012

Με το αριστερό στο 2012

0
diagoras_pierikos
Dodekanisos
Την ήττα με σκορ 2 – 0 από τον Πιερικό γνώρισε στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου ο Διαγόρας σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι νεαροί και άπειροι παίκτες του Μιχάλη Τσιβρινή, άντεξαν ουσιαστικά μόνο ένα ημίχρονο καθώς στην επανάληψη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας και τα δύο τους τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή περίπου ώρα καθυστέρηση καθώς για μια ακόμα φορά η διοίκηση των «κυανέρυθρων» δεν μπόρεσε να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνταν για να πληρωθεί η διαιτησία.
Τα γκολ
Στο 59’ ο Μπλαζέφσκι έκανε μια συρτή σέντρα από τα αριστερά στην καρδιά της άμυνας του Διαγόρα και ο Κουτσοσπύρος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 73’ ο Πουρτουλίδης από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα στον Κουτσοσπύρο και αυτός σαν σε προπόνηση από κοντά δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Πονηρό διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 2.
Άλλες φάσεις
Στο 8’ ο Μπακάλης έκανε ωραία προσπάθεια αποφεύγοντας έναν αντίπαλο και σούταρε από μακριά χωρίς όμως να μπορέσει να βρει τον επιθυμητό στόχο
Στο 10’ ο Λερογιάννης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Δήμου και ξεχύθηκε μπροστά φθάνοντας σε θέση τετ α τετ. Πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι και να καταλήξει άουτ. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 16’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ σχεδόν από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε άουτ.
Στο 19’ ο Ελευθεριάδης έκανε μια σέντρα από τα δεξιά και ο Μπλαζέφσκι έκανε ένα γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση. Ο Πονηρός απόκρουσε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Κουτσοσπύρο που έκανε νέο σουτ όμως ο τερματοφύλακας του Διαγόρα και πάλι μπόρεσε να αποκρούσει τη μπάλα.
Στο 42’ ο Μπλαζέφσκι εκτέλεσε φάουλ και ο Κουτσοσπύρος σούταρε όμως και πάλι ο Πονηρός κατάφερε να αποκρούσει. Η μπάλα έφθασε στον Ελευθεριάδη που σε κενό τέρμα αλλά πλάγια μέσα στην περιοχή έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Μπλούνα από τον Σύνδεσμο της Φθιώτιδας (Ταρανάς, Μπαμπάς). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπαούρης (47’), Μπακάλης (60’), Μπλαζέφσκι (62’), Πέντα (80’) και Γιατζιτζόγλου (90’)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Πουλόπουλος, Τσίτσι (63’ Ρούσσος), Μπακάλης, Λερογιάννης (81’ Χατζηπέτρος), Χατζηκοσμάς, Επιφάνης (73’ Μαριετάκης), Αυγενικός, Ματεντζίδης, Καρπαθάκης, Μπαούρης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιατζιτζόγλου, Δήμου, Κωτσιόπουλος (46’ Πουρτουλίδης), Τόσκας, Ιντζόγλου, Ελευθεριάδης (46’ Γκουγκουλιάς), Μπλαζέφσκι, Πέντα (89’ Κραγιόπουλος), Κουτσοσπύρος
 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments