Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με παρέμβαση του Κολιάδη αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο Παραδείσι

Με παρέμβαση του Κολιάδη αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο Παραδείσι

0
Dodekanisos

Με παρέμβαση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που υπήρχε στο γήπεδο του Παραδεισίου με τις σχάρες που βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Το ΔΣ του ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ και κατ’επέκταση όλοι οι αθλητές μας θέλουν να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ.Αλεξανδρο Κολιαδη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην αναγκαιότητα αλλαγής σχαρων στο γήπεδο μας που αποτελούσε μεγάλο αγκάθι στην ασφάλεια των αθλητών μας.Ο κ.Κολιαδης αποδεικνύει πως βρίσκεται κοντα σε όλα τα σωματεία που προσπαθούν για υγιή αθλητισμό.
Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Αντιδήμαρχο κ. Σπανο Αναστάσιο καθως και στον Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Αθηνοδωρο Κωνσταντίνου,οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε προβλήματα ή ανάγκες μας παρουσιάστηκαν.Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια ώστε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις παροχές για αθλητισμό στην νεολαία του χωριού μας.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments