Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με οδηγό τον Γεωργαλλή

Με οδηγό τον Γεωργαλλή

0
Dodekanisos

Με χατ τρικ του Γεωργαλλή, ο Ηρακλής Μαριτσών ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας επικρατώντας στο γήπεδο του της ΑΕ Κω με 4 – 1. Ο έμπειρος νεοαποκτηθείς παίκτης των Μαριτσενών, έδειξε ότι θα είναι το βαρύ πυροβολικό και φέτος και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρώτου “τριπόντου”.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στα δυο ημίχρονα, απέναντι σε μια ομάδα που πάντωβς έδειξε κατά διαστήματα καλά στοιχεία και σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα.

ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 21′ ο Ηλιάδης ανέτρεψε τον Σπάρταλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργαλλής ανοίγοντας το σκορ (1 – 0).
Στο 48′ ο Βασιλειάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παπακωνσταντής μέσα στην μικρή περιοχή μπερδεύτηκε και ο Παπανικολάου από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (1 – 1).
Στο 52′ ο Λερογιάννης πήρε τη μπάλα πάνω από το κέντρο, προχώρησε και έκανε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία για να κάνει το 2 – 1. Δικαίωση του Πάττα η επιλογή του να ρίξει στο παιχνίδι τον Λερογιάννη.
Μετά από σέντρα του Γεωργαλλή από τα αριστερά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τρικοίλη με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Στο 85′ ο Γεωργαλλής εκτέλεσε και πάλι εύστοχα το πέναλτι, κάνοντας το 3 – 1.
Στο 89′ ο Γεωργαλλής με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή και μετά από φάση διαρκείας έκανε το τελικό 4 – 1.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για τον Ηρακλή περνάει αναμφίβολα ο Γεωργαλλής. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε χατ τρικ με το καλημέρα και έδειξε ότι και φέτος θα είναι το μεγάλο όπλο. Καλή απόδοση είχαν επίσης οι Παφιάκης, Τσούφιος και Λερογιάννης. Ο Παπανικολάου και ο Αρκούδας άρεσαν από την ΑΕ Κως.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σπάρταλης (Μαυρουδής, Τσιβίτης). Στο 63′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζιώγας και η ΑΕ Κως συνέχισε με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Τσούφιος, Παπαδημήτρης, Παγκράτης, Παπακωνσταντής, Φελεσάκης (50′ Λερογιάννης), Μπιλιάς, Παφιάκης (90′ Τσαλώλης), Κούρος (81′ Αναγνώστου), Σπάρταλης (86′ Ανδρεόπουλος), Γεωργαλής
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυσταζος (83′ Βρέττης), Aρκούδας, Ηλιάδης, Τογρού (75′ Οχτάρας), Ζιώγας, Φούκης (71′ Καϊσερλης), Βασιλειάδης (58′ Τρικοίλης), Κεφαλιανός, Παπανικολάου, Κουρζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments