Αρχική Προγνωστικά Με ξεκούραστους και ορεξάτους…

Με ξεκούραστους και ορεξάτους…

0
latsio
Dodekanisos

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουμε σήμερα μετά από αρκετό χρονικό διάστημα για κάποιους συλλόγους και εκεί θα εστιάσουμε. Ικανοποιητική θα την χαρακτηρίζαμε την χθεσινή μέρα παρά το ότι το πολυπόθητο ταμείο δεν ήρθε και ενώ σε κάποια ματς δεν πλησιάσαμε, σε κάποια άλλα ήμασταν πολύ μέσα και με μεγάλες αποδόσεις και πάλι. Είχαμε 4 στα 6 σωστές επιλογές και δώσαμε ποσοστά όπως : 1,80-1,80-1,85-1,90-2,25-2,50-4,00 !!
Με σταθερό το υψηλό ποσοστό των επιτυχιών μας στο 63% έχουμε φτάσει συνολικά τις 325/517 σωστές επιλογές. Με σύμμαχο πάνω από όλα την καλή ψυχολογία λόγω του νικηφόρου σερί στις επιτυχίες μας δίνουμε από νωρίς τις σημερινές μας προβλέψεις.
Καλή σας επιτυχία !!

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ κωδ.265
Αγώνας νοκ άουτ για τους 32 στο κύπελλο Γαλλίας. Τείνει να εξελιχθεί σε εφιάλτη της Παρί η γηπεδούχος Μονπελιέ. Πέρυσι τέτοια εποχή η Μονπελιέ την απέκλειε μέσα στο «σπίτι» της ( 1-2 ) ενώ φέτος δεν κατάφερε να την νικήσει πάλι στο Parc des Princes για το πρωτάθλημα, η Μονπελιέ την υποχρέωσε σε λευκή ισοπαλία (0-0). Μυστήριο το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος όμως ο θεσμός και η ιδιαιτερότητα του κυπέλλου μας πάει στο ( ΗΜ Χ ) 1,95 και με δόση ρίσκου στο ( 0-1goal) 2,90.

ΛΑΤΣΙΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ κωδ.267
Ξεκούραστες οι δυο ομάδες που έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο εδώ και 15 ημέρες. Ματς για το Καμπιονάτο και από την στιγμή που η γηπεδούχος άρχισε να βρίσκει δίχτυα, άρχισαν να έρχονται και τα καλά αποτελέσματα. Ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και οι δυο ομάδες και παρακινδυνευμένη η όποια πρόβλεψη για επικράτηση. Πιο βατό και με στοιχηματική αξία το ( Over ) 1,80 και το πολύ «γεμάτο» ( 4-6goal ) 3,00.

ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΣΕΛΤΙΚ κωδ.269
Με συνολικό ποσοστό κοντά στο 70% έχει δηλαδή 13/19 ( 2-3goal ) 1,90 υποδέχεται η πολύ καλή στην έδρα της Κιλμάρνοκ την σταθερή αξία Σέλτικ. Πιο ξεκούραστη η Σέλτικ που δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα λόγω καιρού δίνει το 1ο της ματς για το 2015. Θέλουμε το 1ο μέρος να γίνει αναγνωριστικό ματς και έπειτα η αναμενόμενη επικράτηση του θεωρητικού φαβορί. Το ( ΗΜ Χ ) 2,60 έχει εξαιρετική τιμή. Το ( Χ/2 ) 4,40 σε δελτίο με ζητούμενα είναι σωστή επιλογή.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments