Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με ηγέτη τον Ορφανίδη

Με ηγέτη τον Ορφανίδη

0
orfanidis nikos
Dodekanisos

Επέστρεψε στις νίκες ο Φοίβος ο οποίος νίκησε στην Κρεμαστή τον Κλεόβουλο με 2 – 1 και πρόσθεσε άλλους τρεις στο ενεργητικό του. Και τα δυο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Ορφανίδης ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι διότι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Ο Κλεόβουλος μπήκε πιο δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με πλασέ του Αλέκου Κακλαμάνου από καλή θέση μέσα στην περιοχή (0 – 1). Πολύ γρήγορα όμως ο Φοίβος αντέδρασε και στο 14’ ο Ορφανίδης με πλασέ πέτυχε το 1 – 1. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 24’, ο Ορφανίδης και πάλι με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1 και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Στο 58’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Ορφανίδης και από εκεί και πέρα ο Κλεόβουλος προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο διάστημα αυτό όπου ο Φοίβος έμεινε με παίκτη λιγότερο, η μπάλα ανεβοκατέβαινε από τη μια περιοχή στην άλλη.
ΦΟΙΒΟΣ: Ψωμιάδης, Τζεμαλάϊ, Φελεγκάκης, Πομπού, Σαλαμαστράκης, Αξιώτης (88’ Κοντόγιαννος), Μαίλης, Ζουρούδης, Ορφανίδης, Δράκος (46’ Πάττας), Αργέντης (57΄Κουδούνης)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μ. Κακλαμάνος (55’ λ.τ. Διακογεωργίου), Μπάρδης, Κωστάκης, Γαϊτάνος, Ανδρεόπουλος, Αναστασιάδης, Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Α. Κακλαμάνος, Κουκουτσέλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments