Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Χατ τρικ της Κουγιού και περίπατος για την L.F.C. Ιάλυσος!

Χατ τρικ της Κουγιού και περίπατος για την L.F.C. Ιάλυσος!

0
Dodekanisos

Για την 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών η L.F.C Ιάλυσος υποδέχτηκε τον Άγιο Θωμά. Η Κουγιού πέτυχε ένα εκπληκτικό χατ τρικ στο 1ο ημίχρονο και η ομάδα της ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις στην κατηγορία! Να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο χατ τρικ στην καριέρα της, παράλληλα η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είναι και μέλος της Εθνικής Κορασίδων!

Σε φανταστική μέρα βρέθηκε η Κουγιού η οποία πήρε την ομάδα πάνω της, και την οδήγησε σε μια μεγάλη νίκη! Στο 23′ λεπτό η Κουγιού με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 32′ η Νόρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα της με κοντινό πλασέ (2-0). 2′ λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 1ο ημιχρόνου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Βασιλώττου έβγαλε μια παράλληλη πάσα και η 21χρονη επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το τρίτο χατ τρικ στην καριέρα της!

L.F.C Ιάλυσος: Βαγγέλης Χατζηαντωνίου: Περπερίδου, Βασιλώττου (89′ Μπρόκου), Τριμμάτη (75′ Χρυσοβαλάντου), Μουσάκου, Παπαεμανουήλ, Σελαντζη, Παπαγερίδου, Κουγιού (89′ Χατζηαντωνίου), Κιουτάχιαλη, Καμπουράκη (46′ Παπαδοπούλου), Ματθαίου (46′ Γερολύμου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments