Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ηρακλής Μαριτσών, χωρίς προβλήματα ο Ηρακλής Λάρδου...

Με απουσίες θα παραταχθεί ο Ηρακλής Μαριτσών, χωρίς προβλήματα ο Ηρακλής Λάρδου για την πρεμιέρα

0
Ηρακλής Μαριτσών / Facebook
Dodekanisos

Αυρίο (22/09) θα είναι η πρώτη σέντρα για την Α’ κατηγορία της Blue Star Ferries. Ηρακλής Μαριτσών και Ηρακλής Λαρδού θα τεθούν αντιμέτωποί για να ξεκινήσουν με το δεξί της υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο οι «ροπαλοφόροι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αντώνη Γεωργαλλή και του Κωστα Χειμωνέττο, που έχουν ποινή μιας αγωνιστικής από την περασμένη σεζόν. Παράλληλα νοκ αουτ είναι ο Αλμπερτ Ρούσσος ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό της ομάδας, και υπέστη ρήξη χιαστού, ενώ υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και περιμένει τα αποτελέσματα τους.

Στην αντίπερα όχθη ο Ηρακλής Λάρδου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Κοντός έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες του και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία ομάδα που θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μια επιπλέον προσθήκη θα έχει από την Δευτέρα στις προπονήσεις. Αυτή είναι του Μάριου Ταμπουρίνι που επέστρεψε από την πατρίδα του και υπολογίζεται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments