Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μαλλιάκας: Παραιτούμαι για τα …παπαγαλάκια που παρασέρνουν τον πρόεδρο!”

Μαλλιάκας: Παραιτούμαι για τα …παπαγαλάκια που παρασέρνουν τον πρόεδρο!”

0
Dodekanisos

Παρελθόν από την ομάδα της Ρόδου αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής Νικήτας Μαλλιάκας ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή. Ο ίδιος εξαπέλυσε βέλη κατά των ανθρώπων που είναι δίπλα στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Αντώνη Μαρτίνη. Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως οι λίγοι είναι τρεις τόνισε τα ακόλουθα:
«Είπα να κάνω υπομονή αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Ο βασικότερος λόγά τος είναι ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι απέναντι στον Ιάλυσο. Ο κ. Μαρτίνης δεν ήρθε καν στα αποδυτήρια, ούτε έστω στο ξενοδοχείο για να πει έστω συγχαρητήρια στα παιδιά. Ο λόγος που δεν ήρθε είναι ότι τον απέτρεψε ένας άνθρωπος που δεν έχει κλητσήσει ποτέ του μπάλα και δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Γ.Α. και ξέρετε όλοι σε ποιον αναφέρομαι. Αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό στην ομάδα, στους παίκτες και στους προπονητές. Στην Καλαμάτα ο πρόεδρος είχε στεναχώρια και άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες και στον προπονητή και έτσι με ανάγκασε να φύγω από το γήπεδο και την αποστολή και να έρθω μόνος μου στη Ρόδο. Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος παρασύρθηκε απότ ον γνωστό Γ.Α ενώ εμφανίστηκαν και οι σκιές του παρελθόντος από το 2009 έως το 2011, ο Ρ.Φ. Τα προηγούμενα χρόνια αυτά δεν γινόντουσαν γιατί είχα πει ότι θα προστάτευα τον πρόεδρο. Ο τρίτος λόγος ο οποίος ξεχείλισε το ποτήρι είναι πως του είπαν πως εγώ υποκίνησα τους παίκτες για να κάνουν απεργία και να στείλουν και ανακοίνωση στα ΜΜΕ. Αυτά τα παπαγαλάκια έλεγαν διάφορα για εμένα. Καθρέπτης όμως είναι το γήπεδο. Θα πάρουν απάντηση από τους παίκτες και τον κόσμο για το ποιος είμαι εγώ. Περάσαμε δύσκολα αλλά έμεινα εκεί για τους παίκτες, την ομάδα και τον κόσμο. Το 2010 όταν έφευγα από τη Ρόδο είχα πει στον Μαρτίνη ότι το καράβι μπάζει νερά. Τότε πάλι κατηγορήθηκα ότι είχα θέματα με τον προπονητή τον κ. Στράτζαλη. Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και τότε δίπλα του, αυτοί που είναι και τώρα. Σαν να μην άλλαξε μια ημέρα, ούτε καν μισή. Ξαφνικά εμφανίστηκαν και πάλι όλοι. Που ήταν όμως όταν παίζαμε στην Α’ Κατηγορία και τη Γ’ Εθνική; Που ήταν όταν φέτος κάναμε τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες;».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments