Αρχική Videos “Μαχαίρι στην πλάτη των Ρώσων η στάση του Πριγκόζιν, πρέπει να συλληφθεί!”

“Μαχαίρι στην πλάτη των Ρώσων η στάση του Πριγκόζιν, πρέπει να συλληφθεί!”

0

«Καλούμε τους μαχητές της PMC Wagner να μην εκτελέσουν τις εγκληματικές εντολές του Prigozhin και να λάβουν μέτρα για τη σύλληψή του», αναφέρει σε μήνυμα που εξέδωσε το κέντρο δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας, όπως μεταδίδουν Ρωσικά μέσα. Στο μήνυμα αναφέρεται ότι οι δηλώσεις και οι ενέργειες του ιδρυτή του Yevgeny Prigozhin, «αποτελούν στην πραγματικότητα εκκλήσεις για την έναρξη μιας ένοπλης εμφύλιας σύγκρουσης στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και είναι μαχαίρι στην πλάτη των Ρώσων».

Στο μεταξύ, τα αντιτρομοκρατικά μέτρα είναι σε ισχύ στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο 24 Ιουνίου ο δήμαρχος Σεργκέι Σομπιάνιν, προσθέτοντας ότι έχει εισαχθεί αυξημένος έλεγχος της κυκλοφορίας.
«Λόγω των επερχόμενων πληροφοριών, στη Μόσχα ισχύουν αντιτρομοκρατικά μέτρα, με στόχο την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας. Έχει θεσπιστεί αυξημένος έλεγχος της κυκλοφορίας στους δρόμους. Παρακαλώ, αντιμετωπίστε τα μέτρα που εισάγονται με κατανόηση», ανέφερε στο κανάλι του στο Telegram.

Σημειώνεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα μιλήσει σύντομα στο έθνος, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments