Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μοιρασιά στις Φάνες

Μοιρασιά στις Φάνες

0
akousilaos_aod
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι των Φανών, όπου Ακουσίλαος και ΑΟ Δικαίου έμεινε ισόπαλοι στο 0 – 0. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς πιο δραστήριοι μέχρι και το 70′. Από εκεί και πέρα πάντως, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν δράση και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για να σκοράρουν.
Ακουσίλαος: Σκυλάς, Νέτσα, Πομπού, Σιεχ, Ισκάς, Ντίξον, Τριανταφύλλου, Κορκίδας, Δελαπόρτας, Έλληνας, Σκόρπος (71΄ Διακαναστάσης).
ΑΟ Δικαίου: Λουτριώτης, Μουνούχος, Κεφαλιανός (80΄ Πολίτης), Γκουντελίτσας, Χατζηπαναγιώτης (74΄ Δρόσος), Γ. Μποϊλής, Μυλωνάς, Παπασεβαστός (89΄ Σκαλέρης), Φονσέκα, Μασάδο, Ζ. Μποϊλής.
Διαιτητές: Κατσιδώνης, Φραγκιαδάκης, Παπαγιαννίδης
Κίτρινες:
Κόκκινες:
Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα των δύο ομάδων, την ώρα που στις εξέδρες του γηπέδου Φανών βρίσκονται μέλη της ΕΠΣΔ και παράγοντες ομάδων για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Σχόλιο
Τίποτα το συγκλονιστικό στα πρώτα 25΄ της αναμέτρησης με το γηπεδούχο Ακουσίλαο να είναι ελαφρώς καλύτερος από τον ΑΟ Δικαίου. Χωρίς φάσεις μέχρι στιγμής ο αγώνας, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.
30΄: Ο Γ. Μποϊλής από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σκυλά.
38΄: Ο Παπασεβαστός από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά από το δοκάρι.
Τέλος Πρώτου Ημιχρόνου 0-0
Σχόλιο Πρώτου Ημιχρόνου
Μοιρασμένο το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς κάτι το αξιόλογο με εξαίρεση τα δύο σουτ που έκαναν οι παίκτες του Δικαίου. Πολλές οι δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, χωρίς όμως να συμβεί κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.
53΄: Ο Τριανταφύλλου μπήκε στην περιοχή πάσαρε την τελευταία στιγμή στο Δελαπόρτα, ο οποίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
54΄: Ο Δελαπόρτας μπήκε ξανά στην περιοχή έκανε το σουτ, όμως κα πάλι η μπάλα πέρασε άουτ.
67΄: Ο διαιτητής Κατσιδώνης χαρίστηκε στο Γκουντελίτσα και δεν του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ είχε κόψει την πορεία της μπάλα με το χέρι (σε αντεπίθεση των γηπεδούχων).
75΄: Απευθείας φάουλ του Μασάδο, ο Σκυλάς αποκρούει, η μπάλα βρίσκει και στο δοκάρι και στη συνέχεια γίνεται επιθετικό φάουλ.
77΄: Ο Νέτσα από αντεπίθεση έβγαλε στον Τριανταφύλλου, αυτός γύρισε στο Ντίξον στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
92΄: Κεφαλιά του Σκαλέρη μέσα από την περιοχή ο Σκυλάς σε ετοιμότητα απέκρουσε τη μπάλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments