Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Λάθος κίνηση από το Δήμο!»

«Λάθος κίνηση από το Δήμο!»

0
mixailidis takis
Dodekanisos

Ευθείες βολές στο Δήμο Ρόδου για τη παραχώρηση του σκοπευτηρίου Ρόδου που βρίσκεται στην οδό Καποδιστρίου στον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου (ΣΚΟΡ) εξαπέλυσε ο διευθυντής του Ροδιακού Όμιλου Αγώνων Νήσων (ΡΟΑΝ) και μέλος του τμήματος αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Μιχαηλίδης. Συγκεκριμένα τόνισε:
«Ο Δήμος Ρόδου δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τη συντήρηση του σκοπευτηρίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν με το πέρασμα του χρόνου σοβαρές βλάβες. Ακόμα οι άνθρωποι του Δήμου προκειμένου να φύγει η ευθύνη του σκοπευτηρίου από πάνω τους, το παραχώρησαν στον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου ούτως ώστε να αναλάβει εκείνος τα έξοδα συντήρησης».
Σχετικά με τις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου πρόσθεσε:
«Το σκοπευτήριο κατασκευάστηκε το 2007 με αφορμή του αγώνες των Island Games. Είναι ένα από τα καλύτερα σκοπευτήρια και γι΄αυτό ήρθε το 2011 και η Άννα Κορακάκη για την προετοιμασία της. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες διότι τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολύ σοβαρά, όπως για παράδειγμα η οροφή των εγκαταστάσεων που θέλει στεγάνωση καθώς επίσης και τα ηλεκτρονικά των εγκαταστάσεων που δεν δουλεύουν εδώ και πολύ καιρό».

kapodistriou1

kapodistriou2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments