Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Κυανέρυθρη» πρόκριση!

«Κυανέρυθρη» πρόκριση!

6
diagoras aris1
Dodekanisos

Το εισιτήριο της πρόκρισης εξασφάλισε ο Διαγόρας για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, αφού σήμερα το απόγευμα κέρδισε με 2-0 τον Άρη Αρχαγγέλλου στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν πολύ γρήγορα ( 3΄) το σκορ κάτι που έκανε την ψυχολογία τους να φτάσει ψηλά, ενώ οι φιλοξενούμενοι φορτώθηκαν με πολύ άγχος πριν καλά- καλά ζεσταθούν. Η συνέχεια βρήκε τον Διαγόρα να έχει την κατοχή και καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας ενώ ο Άρης προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του και να απειλήσει την εστία του Δαρτζέντα κάτι που έγινε μόνο στο 35. Οι «κυανέρυθροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 39΄ από τα έντεκα μέτρα και έδειξαν πως δύσκολα θα έχαναν την πρόκριση.
Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» βελτίωσαν την εικόνα τους αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο για να διεκδικήσουν κάτι διαφορετικό από το παιχνίδι.
Στο 3΄ο Γεωργιάδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» για να γίνει το 1-0. Στο 39΄ο Πεταυράκης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και ανατράπηκε από τον Δημητριάδη , πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Κιοσέογλου και 2-0. Στο 75΄ο Διαγόρας έφτασε κοντά στο 3-0, όταν ο Τσαγκάρης έκανε την σέντρα από δεξιά, πλασέ του Κιοσέογλου στην δεξιά συμβολή των δοκών. Στην συνέχεια Κιοσέογλου και Ζαρκαδούλας διεκδίκησαν την μπάλα και ο πρώτος βρέθηκε στο έδαφος, πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κιοσέογλου αλλά ο Καραγιάννης απέκρουσε. Σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο παίκτης των γηπεδούχων έγινε κάτοχος της μπάλας χρησιμοποιώντας το χέρι του, πριν να ανατραπεί από τον αντίπαλο του. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί ο προπονητής του Άρη Μιχάλης Χαρίτος.
Φάσεις
Στο 16΄ο Κιοσέογλου εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Καραγιάννης απογειώθηκε στο δεξί «παραθυράκι» και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 35΄ο Μπαϊρακτάρης έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γκίκα που δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ άουτ. Στο 54΄Από όμορφη πάσα του Λαμπριανού ο Γκίκας από καλή θέση πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο. Στο 71΄Ο Πίτσης εκτέλεσε το φάουλ, κεφαλιά του Μαγιόγλου από καλή θέση, η μπάλα ελάχιστα πάνω τα δοκάρια. Στο 78΄ ο Πεταυράκης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, κεφαλιά του Τσαγκάρης δύσκολη απόκρουση του Καραγιάννη πάνω από τα δοκάρια. Στο 89΄ ο Γκίκας έκανε την σέντρα από αριστερά, πλασέ του Μπαϊρακτάρη στο δεύτερο δοκάρι απέκρουσε ο Δαρτζέντας.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης – Κόκκαλης – Βασιλάς.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρτζέντας, Μπαούρης, Φωτεινής (60΄λ.τ. Τσαγκάρης), Καραγεωργίου, Κιοσέογλου, Χατζηφούντας, Μπερνιδάκης (82΄Φραντζής), Γεωργιάδης, Μαριάς, Καρπαθάκης, Πεταυράκης (85΄Γκινής)
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης (65΄ Πίτσης), Μαγιόγλου, Τσελεπίδης, Δημητριάδης, Συμεωνίδης (46΄Λαμπριανός), Κοτσίκος, Μαρκόπουλος (85΄Παρδαλός), Γκίκας, Μπαϊρακτάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aρης
Aρης
8 years ago

ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΕΡ ΔΙΑΓΟΡΑ. ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 7 ΟΜΑΔΕΣ

Ελαφαρας
Ελαφαρας
8 years ago

Το ξέρουμε…

Triantenos
Triantenos
8 years ago

Η γραμμή σταματάει Οικονομίδειο σιγα να μην κάτσουμε να το δώσουμε στους Εβραίους .

oudeteros
oudeteros
8 years ago

i grammi tha ftasei sto telos tis. Triantene min zeis sthn diki soy plani gine pragmatistis

diagoras pantou
diagoras pantou
8 years ago

[quote name=”Ελαφαρας”]Το ξέρουμε…[/quote]
eseis to mono pou kserete pleon einai to KYPROS KASTROU elafokouneles.

diagoras pantou
diagoras pantou
8 years ago

[quote name=”Triantenos”]Η γραμμή σταματάει Οικονομίδειο σιγα να μην κάτσουμε να το δώσουμε στους Εβραίους .[/quote]
ti na doseis re teneke, 1 niki me to sfaksimo tou sidiropoulou exeis,me kastrouni ksypa sou ekana plaka,kai pesysi se glentousa me tous tyflous kai tous mpekrides.kai min eisai toso sigouros gia oikonomidio pou makari na ginei ekei na mas kenete daaaaaaaaa apo makrya..ola einai roda sas legame kapote,an paiksoume sto gipedo diagoras provlrpo poly vroxi apo meteorites.