Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ξεκίνησαν οι διαδικασίες νομιμοποίησης!

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες νομιμοποίησης!

0
paradeisi gipedo
Dodekanisos

Στην διαδικασία νομιμοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού της Ρόδου έχει μπει ήδη ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ρόδου. Ήδη μάλιστα απέστειλε σχετικό έγγραφο προς τα τοπικά συμβούλια και τους αθλητικούς συλλόγους ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα και παρεμβάσεις. Ειδικότερα, στο κείμενο που στάλθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Στην προσπάθεια του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. να ανταποκριθεί στην εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών για την νομιμοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού απέστειλε έγγραφο προς τα τοπικά συμβούλια και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας επισημαίνοντας τα παρακάτω:
1. Ύπαρξη οικοδομικής άδειας της εγκατάστασης.
2. Αποτύπωση της εγκατάστασης με την βοήθεια τοπογράφου μηχανικού.
3. Καταγραφή ελλείψεων και κατασκευών που πρέπει να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπως : 1) ανακατασκευή αγωνιστικού χώρου, 2) εσωτερική περίφραξη, 3) κερκίδες, 4) αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών, 5) τουαλέτες, 6) ιατρείο και φαρμακευτικός εξοπλισμός, 7) αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού, 8) δημοσιογραφικά θεωρεία, 9) αίθουσα τύπου, 10) αναψυκτήριο, 11) μεγαφωνική εγκατάσταση και 12) πυρασφάλεια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments