Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στο γκολ

Κρίθηκε στο γκολ

0
6
Dodekanisos
Ελαφρώς καλύτερη η Δόξα Ψίνθου νίκησε με 1 – 0 τον νεοφώτιστο ΑΣ Χάλκης στο γήπεδο της Παστίδας και πήρε το πρώτο της φετινό …τρίποντο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο μεγαλύτερο του διάστημα, με τους παίκτες και των δυο ομάδων να επιδίδονται σε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγουν πολλές κίτρινες κάρτες. Αποκορύφωμα ήταν οι δυο αποβολές στο 94’, όταν μετά από μπροστινή μπαλιά, συγκρούστηκαν ο Παλάζης με τον τερματοφύλακα Δημητρίου. Προφανώς ο πρώτος πάτησε τον δεύτερο με αποτέλεσμα αυτός να ανταποδώσει και να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Ο διαιτητής Μανώλης Μίαρης έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα και στους δυο ποδοσφαιριστές. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Λυριστής με προβολή στο 54’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά.
Διαιτητής ήταν ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του οι Ράδος και Γιαννουκάς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φραγκάκης, Καβουκλής (41’ λ.τ. Κουμπιός), Καμπούρης, Μπιζάτης, Σπύρου, Νασόπουλος, Κάργας, Ψαράς, Παπαλαζάρου (70’ Γουλόπουλος), Σιδεράτος, Τσιμπιζίδης (74’ Παλάζης)
ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Μπαρμπαντώνης (62’ Τσούλλος), Σταμούλης, Σαμπίνης, Λυριστής (88’ Ευθυμίου), Βιτσέντζος, Στελλάς, Μπατέστας (56’ Μοσχής), Στάππας, Β. Ορφανός, Δ. Ορφανός
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments