Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Κρίνεται του Ρέγιες

Κρίνεται του Ρέγιες

0
diagoras_trasivoulos6
Dodekanisos

Στις δύο προπονήσεις που απομένουν θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Χοσέ Λουίς Ρέγιες στην αναμέτρηση του Διαγόρα με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα στις 6μ.μ.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δοκίμασε να ακολουθήσει την Παρασκευή μέρος του κανονικού προγράμματος και τα κατάφερε χωρίς ενοχλήσεις, όμως έχει μείνει αρκετά πίσω σε θέμα προετοιμασίας αυτήν την εβδομάδα και θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Πέτρου Ρουτζιέρη.
Όπως και να έχει όμως, ο τεχνικός του «γηραιού» θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Ρέγιες στις δύο προπονήσεις που απομένουν, σήμερα στις 12.00 στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου και αύριο, στο ίδιο γήπεδο, σε ώρα προσαρμοσμένη σε εκείνη της σέντρας, κόντρα στον ΠΑΣ.
Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, βρίσκονται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που συνέχισε την προετοιμασία της ομάδας με έμφαση στην τακτική και τα τελειώματα φάσεων.
Οι «κυανέρυθροι», θα δουλέψουν και αύριο στον τομέα της αγωνιστικής συμπεριφοράς, ολοκληρώνοντας την προπονητική ενότητα της εβδομάδας με το καθιερωμένο …χαλάρωμα και την ανακοίνωση της αποστολής.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης, εφιστά καθημερινά την προσοχή στους παίκτες του στα δυνατά σημεία του αντιπάλου, ζητώντας τους όπως πάντα πειθαρχία και πάθος, ακόμα και στις προπονήσεις.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments