Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Kρατάει μόνο το τρίποντο ο ΑΕΡΑ

Kρατάει μόνο το τρίποντο ο ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΕΡΑ, ο οποίος επικράτησε με σκορ (2-0) της Δόξας Ψίνθου στο γήπεδο Αφάντου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την Δόξα, όμως υπήρξαν αρκετά φλύαροι. Από την άλλη πλευρά η Δόξα κατάφερε μετά το 60′ να ισορροπήσει το παιχνίδι και να δημιουργήσει ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το 2-0 που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο να παραμείνει έως το τέλος.

Το παιχνίδι:

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΕΡΑ ήρθε μόλις στο 3′, όταν μετά από σέντρα του Δανά, ο Γαργάλης πήρε την κεφαλιά, όμως αυτή κατέληξε στα χέρια του Κοντογιωργάκη. Στο 20′ σέντρα του Μασάδο, κεφαλιά του Λόη, λίγο αουτ. Το γκολ για τον ΑΕΡΑ ήρθε στο 25′ όταν ο Τσοπάνογλου ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Γαργάλη και ο διαιτητής Παπαγιαννίδης υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μασάδο για το 1-0. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 28′ ο ίδιος παίκτης νικήθηκε δύο φορές από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Ποζατζίδης έκανε την σέντρα, ο Μασάδο με προβολή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λόης με κοντινό σουτ πέτυχε το 2-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα η Δόξα να πάρει αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Οι “βυσσινί” έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν στο 70′ ο Καρίκης νικήθηκε από τον Δαρζέντα, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Χάλαντα απόμακρύνθηκε πάνω στην γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 73′ με σουτ του Καρίκη από μακρινή απόσταση, ενώ η τελευταία φάση του παιχνιδιού ήρθε στο 93′ όταν μετά από γύρισμα του Μασάδο, ο Ποζατζίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τους κ. Σπάρταλη και Μπέκα.

Συνθέσεις:

AΕΡΑ: Δαρζεντάς, Μαλλιάκας, Ροκάι, Δανάς, Στελλάς, Γαργάλης (32′ Ποζατζίδης), Τρουμπόυνας (90+2 Μίνγκλης), Μασάδο, Πλύγκος (85′ Καλογήρου), Νικολής (75′ Μπαϊρακτάρης), Λόης.

ΔΟΨΑ ΨΙΝΘΟΥ: Koντογιωργάκης, Κουνελλές, Τσούλλος, Μήτρου, Τσοπάνογλου, Καζέλης (62′ Κώστας), Μπατέστας, Καρίκης, Στεφανής, Πετράς (75′ Ορφανός), Χάλαντας (88′ Μάστορας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments