Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κόντρα στην ροή του αγώνα ηττήθηκε με 1 – 0 ο ΑΟ...

Κόντρα στην ροή του αγώνα ηττήθηκε με 1 – 0 ο ΑΟ Πυλίου!

0
Dodekanisos

Αυλαία για την 8η αγωνιστική του 3ου ομίλου με τον ΑΟ Πυλίου να ηττάτε στην Κω με 0-1 από τον Πανελευσινιακό. Οι βυσσινί έπαιζαν για πάνω από μια ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Μουζάκης με τις επεμβάσεις του και ο Τσιάβος με το γκολ του έδωσαν την σημαντική νίκη στην ομάδα τους, κόντρα στην ροή του αγώνα!

1ο ημίχρονο

Στο 24′ λεπτό ο Σάνι, ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων αντίκρυσε την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για επικίνδυνο παίξιμο και αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ψαρίδη.

Ο ΑΟ Πυλίου είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει στο σκορ αλλά ο Μουζάκης όσες φορές χρειάστηκε είπε όχι!

2ο ημίχρονο

Στο 63′ ο Ερρέρα θα βγάλει μια κάθετη μπαλιά στον Τσιάβο, ο τελευταίος θα προλάβει η έξοδο του Καλαντζή και με δυνατό πλασέ θα ανοίξει το σκορ (0-1). Η ομάδα του Χατζησεβαστού πήρε μέτρα στο γήπεδο στα εναπομείναντα λεπτά, πίεσε αρκετά αλλά βρήκε σε εξαιρετική μέρα τον Μουζάκη που κράτησε όρθια την ομάδα του και έφυγαν με ένα σημαντικό τρίποντο από την Κω.

ΑΟ Πυλίου: Καλαντζής, Χιντζίδης (64′ Λάντζιος), Μούλα, Πολύζος, Κόντζα (88′ Αλεξούδης), Βουκομάνοβιτς, Λάλκοβιτς, Τσιτσεκίδης, Δρόσος (64′ Αλομπισάτς), Χατζηβασίλης, Τζανουλίνο

Πανελευσινιακός: Μουζάκης, Αλεξίου, Νταγκουνάκης, Συριόπουλος, Καψής, Χατζηλάμπρος, Κουκοβίνης, Σάνι, Μακρίδης (76′ Φωτόπουλος), Ερρέρα (88′ Κυριαζής) , Τσιάβος(88′ Μπρούνο)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments