Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Κοντά στο Νηρέα ο Χατζηστεφάνου!

Κοντά στο Νηρέα ο Χατζηστεφάνου!

0
xatzistefanou2
Dodekanisos

Κοντά στο να αναλάβει την προεδρία του ΑΣ Νηρέα είναι ο κ. Σπύρος Χατζηστεφάνου! Ο πρώην πρόεδρος του Δαμάγητου Θεολόγου, με δική του έγγραφη τοποθέτηση ξεκαθαρίζει ότι μέσα στην εβδομάδα θα οριστικοποιηθεί (ή όχι) η εμπλοκή του με τα διοικητικά του Νηρέα. Συγκεκριμένα:

«Με αφορμή ένα δημοσίευμα σε τοπικό σάιτ θα ήθελα να τοποθετηθώ επί του θέματος.
Η θητεία μου ως πρόεδρος στο σύλλογο του χωριού μου έληξε την προηγούμενη εβδομάδα μετά τη γενική συνέλευση που είχαμε.
Η αγάπη μου όμως για το ποδόσφαιρο με οδήγησε στο να έχω κάποιες επαφές με τον κ Ιωάννη Ζουρδη προκειμένου να αναλάβω τον Νηρέα. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να έχουν ολοκληρωθεί τα τυπικά και να έχουμε εξελίξεις επί του θέματος .
Όσον αφορά τον κ Αξιώτη , μετά την περσινή επιτυχημένη συνεργασία μας ,αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συνεργασία μου με τον Νηρέα, θα είναι πρώτη επιλογή για τη θέση του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο και ιδρυτή του Νηρέα Γιάννη Ζούρδη, για την τιμή που έκανε και μου εμπιστεύεται τα ηνία του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο προκειμένου ο σύλλογος να μπει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. Θέλω να συνεχίσω επάξια το έργο που έκανε ο κ. Ζούρδης όλα αυτά τα χρόνια στο Νηρέα».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments