Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κοντά σε συμφωνία Βάτι-Τύρελης

Κοντά σε συμφωνία Βάτι-Τύρελης

0
tirelis
Dodekanisos

Μπορεί να μοιάζει αβέβαιο εδώ και αρκετό καιρό το μέλλον του Γιώργου Τύρελη στον Διαγόρα Βατίου αλλά η κατάσταση δείχνει να βαδίζει σε «γάμο».

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν έχει ανανεώσει ακόμα τη συνεργασία του με τους Βατενούς και φαίνεται πως  οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του βάζουν φρένο στη ανανέωσε της συνεργασίας τους. Είναι γνωστό πως  την αγωνιστική σεζόν που πέρασε, ο Τύρελης πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις και βοήθησε αρκετά την ομάδα του Βατίου να παραμείνει στη κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση του ίδιου αλλά και του προπονητή του Γιάννη Καμπούρη, είναι η παραμονή του στην ομάδα αλλά παρόλα αυτά ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν πλησιάσει τον έμπειρο γκολκίπερ χωρίς όμως να υπάρξει κάποια συμφωνία. Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό του Διαγόρα Βατίου, η ομάδα σχεδόν έχει ετοιμαστεί και απομένουν ελάχιστες περιπτώσεις παικτών με τους οποίους θα συζητήσουν για να κλείσει οριστικά το ρόστερ των Βατενών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments