Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Κομβικό το παιχνίδι για εμάς!»

«Κομβικό το παιχνίδι για εμάς!»

0
DSC07506
Dodekanisos

Κομβικό χαρακτήρισε το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό ο προπονητής του Ιάλυσου Πέτρος Μίχος. Σε δηλώσεις του στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία νομίζω ότι θα βγάλει εύκολα το συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να το κερδίσουμε έστω και με …μισό μηδέν για να διατηρήσουμε αυτή την επαφή που έχουμε με την κορυφή της βαθμολογίας. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα μείνουμε λίγο πίσω. Όχι ότι θα βγούμε εκτός, όμως σίγουρα θα χάσουμε λίγο έδαφος».
Μιλώντας περισσότεροι για τον Ιωνικό, ο κ. Μίχος τόνισε:
«Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Τον Ιωνικό τον έχω δει μια φορά εκτός έδρας και μου δείχνει ότι είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι αυτό».
Προπόνηση στην Παστίδα
Στο γήπεδο της Παστίδας που διαθέτει συνθετικό τάπητα έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών του Ιάλυσου. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η βροχή που έπεσε στο νησί της Ρόδου, ανάγκασαν τους «ερυθροκίτρινους» να μην μπουν στον αγωνιστικό χώρο του «Οικονομιδείου» προκειμένου να τον προστατέψουν. Πιθανότατα και η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο γήπεδο της Παστίδας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments