Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κόλλησαν στο «Χ» Α.Ε.Ρ. Αφάντου και ΑΟ Πυλίου!

Κόλλησαν στο «Χ» Α.Ε.Ρ. Αφάντου και ΑΟ Πυλίου!

0
Dodekanisos

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ΑΕΡΑ Αφάντου και ΑΟ Πυλίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους και αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης υπήρξε ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χατζηβασίλης άνοιξε διάλογο με την κερκίδα και έπειτα από υπόδειξη του Α’ Βοηθού να αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη του διαιτητή.

Το παιχνίδι:

Ένα μέτριο παιχνίδι ποιοτικά με τις ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, να βρουν χώρο για να πλησιάζουν την αντίπαλη εστία, χωρίς αντίκρισμα με το σκορ να μένει στο 0-0.

Οι δυο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ αλλά Καπούταγλης και Καζέλης είπαν όχι με το σκορ να παραμένει στο 0-0.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών ο Χατζηβασίλης αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα

Στο 86′ λεπτό ο Χατζηβασίλης αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Κωσταγιάννη!

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Δημήτρης Χρυσόπουλος : Καπούταγλης, Παναγιώτουλος, Σταματούλας, Αποστολίδης (66′ Φερεντίνος), Κόρλος (66′ Γκέτσι), Ζέλεφ, Κιοσέογλου (73′ Χατζησάββας), Κεσίδης, Κιουτσιανικούλης, Σουλάι, Λαυούρης

ΑΟ Πυλίου: Στέφανος Χατζησεβαστός: Καζέλης, Μούλας, Δρόσος, Τζανουλίνο, Χατζηβασίλης, Λαλκοβιτς, Κότζα (83′ Αλοπισατς), Τσιτσεκίδης, Πολύζος, Σκουλής (68′ Λάτσιος), Χατζηνικόλας (55′ Βουκομάνοτιτς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments