Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ατενίζοντας το μέλλον…

Ατενίζοντας το μέλλον…

0
koritsia_mpala
Dodekanisos
Γυναικείο ποδόσφαιρο..άθλημα παραγκωνισμένο στη χώρα μας, πόσο μάλλον σε ένα μικρό νησί όπως η Ρόδος. Παραγκωνισμένο κυρίως από την ίδια την πολιτεία που σταμάτησε να χρηματοδοτεί τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων που δίνουν αγώνα για να αναδείξουν όχι τόσο το άθλημα αλλά τον αθλητισμό, και να  γευτούν τους καρπούς που αυτός προσφέρει..Ο Σταυρός Καλυθιών είναι μια ομάδα που έφτιαξε μόνη της την ιστορία της, μια ομάδα που φέτος θέλει να ξεκινήσει από νέα βάση… Στόχος των ανθρώπων του συλλόγου ο αθλητισμός μέσα από ένα οικογενειακό κλίμα, η μύηση νέων παιδιών στο ποδόσφαιρο και η προσέλκυση του ενδιαφέροντος τόσο των γονέων όσο και ανθρώπων που δεν βρήκαν ποτέ το λόγο να ασχοληθούν έστω σαν απλοί θεατές με το άθλημα.

Η νέα χρονιά για την γυναικεία ομάδα των Καλυθιών ξεκινάει με νέα όνειρα και φιλοδοξίες δίνοντας βάρος κυρίως στις ακαδημίες που είναι η βάση και το μέλλον του συλλόγου, αφού ως γνωστόν οι αυτοκρατορίες χτίζονται από τα θεμέλια…Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε ξέρουμε αν μπορούμε να μιλάμε για αυτοκρατορίες σίγουρα πάντως μπορούμε να μιλάμε για μια προσπάθεια που θα αλλάξει τη καθημερινότητα του τόπου μας και θα κάνει τους δείκτες υγείας μας να τρελαθούν, καθώς ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την υγεία.

Η διοίκηση του Σταυρού Καλυθιών με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποιεί την επανέναρξη των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με πρώτη συνάντηση το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό κέντρο της εκκλησίας του χωριού.Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:
” Οι Ακαδημίες της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ανακοινώνουν την επανέναρξη των Ακαδημιών  Ποδοσφαίρου για κορίτσια(8-11 ετών) και αγόρια (7-10 ετών). Προπονητής θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Η πρώτη συνάντηση  μαζί με τις εγγραφές θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας του Χωριού.Η παρουσία των γονέων κρίνεται απαραίτητη”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments