Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Κλείνει η επιτυχημένη χρονιά

Κλείνει η επιτυχημένη χρονιά

0
kolossos_pao
Dodekanisos
Μία επιτυχημένη σεζόν (έτσι κι αλλιώς) φτάνει στο τέλος της… Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός υποδέχεται αύριο (16:00) τον Πανιώνιο, στον πέμπτο και τελευταίο μικρό τελικό της χρονιάς, με τη νικήτρια ομάδα να τερματίζει στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Α1. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες στις νίκες (2-2) και αύριο ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός με τη βοήθεια των φιλάθλων της θέλει να κλείσει νικηφόρα τη χρονιά και να κατακτήσει την τρίτη θέση, γράφοντας ιστορία ως η καλύτερη επαρχιακή ομάδα στα χρόνια του επαγγελματικού μπάσκετ.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Αύριο (Τρίτη) από τις 14:00 θα διατίθενται στο εκδοτήριο του «Βενετοκλείου» τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο. Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του πέμπτου και τελευταίου μικρού τελικού ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Πανιώνιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τα «πέταλα» (οι κερκίδες πίσω από τις δύο μπασκέτες) και 15 ευρώ για την παλιά κεντρική και τη νέα κερκίδα.
«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο του νησιού να έρθει στο Βενετόκλειο και να βοηθήσει την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς. Μία σημαντική και άκρως επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώνεται αύριο για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, η οποία κατέβαλε σπουδαίες προσπάθειες ώστε η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα να έχουν μία ομάδα που να μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Η παρουσία των φιλάθλων αύριο στο Βενετόκλειο είναι σημαντική για όλους μας, για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές μας».
Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟ ”ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ”
Στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο το «παρών» πρόκειται να δώσει ο πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Βασίλης Οικονομίδης, ο οποίος θα κάνει την απονομή του κυπέλλου στην ομάδα που θα κερδίσει και θα καταλάβει την άκρως τιμητική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Για το λόγο αυτό η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός καλεί τον φίλαθλο κόσμο κόσμο για να δώσει ώθηση στην ομάδα μας και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία σπουδαία και ιστορική επιτυχία.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments