Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλείνει Αρδίζογλου ο ΑΕΡΑ!

Κλείνει Αρδίζογλου ο ΑΕΡΑ!

2
ardizoglou marios
Dodekanisos

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΕΡΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», φαίνεται πως θα είναι ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας Μάριος Αρδίζογλου. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής μετά από πιέσεις που δέχτηκε από τους υπεύθυνους του ΑΕΡΑ, αποφάσισε να ταξιδεύσει για το νησί μας και να συζητήσει από κοντά με την διοίκηση για την μετακίνηση του στην ομάδα του Αφάντου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αρδίζογλου φτάνει σήμερα το απόγευμα στην Ρόδο και θα μεταβεί αμέσως στα Αφάντου όπου θα συναντηθεί με την διοίκηση του ΑΕΡΑ αλλά και με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα για να συζητήσουν διεξοδικά την συνεργασία τους, ίσως μάλιστα να προλάβει να πάρει μέρος στην σημερινή προπόνηση της ομάδας.
Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση θα έχει τυπικό χαρακτήρα καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα και απομένει να μπουν μόνο οι υπογραφές. Η διοίκηση του ΑΕΡΑ δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει και σε άλλες δύο τουλάχιστον μεταγραφές που θα ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα τους για την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος. Στην περυσινή περίοδο ο Μάριος Αρδίζολγου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Χολαργού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TAKIS
TAKIS
8 years ago

ΑΥΤΗ ΗΤΑ ΗΒΟΜΒΑ?ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗ ΘΑ ΚΑ ΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? Ο ΣΠΑΝΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ΑΣ ΠΛΕΙΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,

Tragike
Tragike
8 years ago

Re takh, eisai gnwstos pia poios eisai. Mas ta exeis kanei roido. Ela esu na tous plhrwneis pou thn exete dei profhtes. H omada einai trith me mia mono htta kai voulwnei stomata. Esu katse spiti sou kai klaige pou den kataferes tipota sth genikh suneleush to kalokairi otan irthes gia na ta kaneis anw katw. Filakia.