Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κλεάνθης: Συνεργασία με τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο

Κλεάνθης: Συνεργασία με τον Δημήτρη Σακελλαρόπουλο

0
Dodekanisos

Την συνεργασία του με τον προπονητή Δημήτρη Σακελλαρόπουλο ο οποίος θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου ανακοίνωσε ο Κλεάνθης. Ειδικότερα:
“Η οικογένεια του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισιου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Σακελλαροπουλο , ο οποίος θα αναλάβει πόστο στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Ο κος Σακελλαροπουλος εχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας διατελέσει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στις ΠΑΕ Παναχαϊκή, ΠΑΕ Καλαμάτα, ΠΑΕ Θήβα κ.α.
Τα τελευταία περίπου 15 χρόνια ασκεί την προπονητική στα τμήματα υποδομών με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πέρασμα του από της Ακαδημίες της ΠΑΕ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ στο πλευρό του Σωκράτη Οφρυδόπουλου,ενω στο νησι μας εργάστηκε στον Ευκλη Σορωνης την περσινη χρονια. Είναι κάτοχος του UEFA B και κάτοχος του goalkeeping B. Η έλευση του στο προπονητικό Team της Ακαδημίας μας σαφώς και αποτελεί αναβάθμιση και άμεσα ξεκινάμε τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημιουργία κ16 μετά από 4 χρόνια. Καλωσοριζουμε,λοιπόν τον Δημητρη στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια με πολλές επιτυχίες και αρκετή δουλειά.

Βάρος στη δημιουργία κ16!
Η ομάδα μας έπειτα από 4 χρόνια έχει αποκτήσει έναν βασικό κορμό για να μπορεί να παρουσιάσει τμήμα κ16 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ.Ομως, ο κορμός αυτός πρέπει να εμπλουτιστεί και με άλλα παιδιά”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments